Welke Analogen Van De Totale Commandant Zijn Er?

Inhoudsopgave:

Welke Analogen Van De Totale Commandant Zijn Er?
Welke Analogen Van De Totale Commandant Zijn Er?

Video: Welke Analogen Van De Totale Commandant Zijn Er?

Video: Welke Analogen Van De Totale Commandant Zijn Er?
Video: 2. Kinematica 2024, Mei
Anonim

Total Commander is een populaire bestandsbeheerder waarmee u documenten en toepassingen op uw computer kunt maken, kopiëren, ordenen en verplaatsen. Onlangs heeft het Total Commander-programma veel waardige analogen. Ze kunnen gratis worden gedownload of onder een licentie worden gekocht op de sites van de ontwikkelaars.

Bestandsbeheerders
Bestandsbeheerders

Total Commander is een van de bekendste programma's voor bestandsbeheer. De belangrijkste kenmerken zijn een gebruiksvriendelijke interface en een groot aantal handige functies. Op dit moment heeft Total Commander degelijke alternatieven die al de aandacht van veel gebruikers hebben getrokken. Hier zijn enkele van deze apps.

Far Manager

Far Manager is een bestandsbeheerder voor het werken met sneltoetsen.

De programma-interface is verdeeld in twee panelen, waarvan het uiterlijk onafhankelijk kan worden aangepast. Het programma heeft ook de functie om verbinding te maken met FTP en de beschikbare netwerkbronnen te bekijken.

In de Far Manager-app kun je bestanden op je pc maken, kopiëren, hernoemen en verplaatsen. Het programma heeft een ingebouwde teksteditor die verschillende coderingen ondersteunt. Daarnaast kunt u met Far Manager werken met archieven. Om deze functie te gebruiken, moet u een archiveringsprogramma aansluiten.

Een andere handige optie in het programma Far Manager zijn macro's. Na het voltooien van een actie kunt u deze herhalen door op een toets te drukken. Op deze manier kunt u bestanden hernoemen of tekst in verschillende documenten vervangen.

vrije commandant

Een ander alternatief voor de populaire bestandsbeheerder is het programma Free Commander. De interface bevat twee panelen waarin u bestanden kunt kopiëren, hernoemen, bekijken en verplaatsen, en nieuwe bestanden en mappen kunt maken.

U kunt een hele groep bestanden hernoemen volgens de sjabloon die u hebt opgegeven. In de sjabloon kunt u het volgende opgeven:

- de naam van de nieuwe map;

- tijd en datum van aanmaak van bestanden;

- bestandsextensie;

- gegevens van de eigenaar van het bestand;

- balie;

- eigenschappen van mp3-bestanden en afbeeldingen.

Free Commander ondersteunt ook de mogelijkheid om verbinding te maken met een FTP-server. Tegenwoordig kunnen gebruikers deze tool volledig gratis downloaden.

dubbele commandant

Double Commander is een bestandsbeheerder voor meerdere platforms met twee panelen en een breed scala aan functies: tabbladondersteuning, hernoemen van groepen, geavanceerd zoeken naar bestanden, loggen van alle bewerkingen, enz.

Het programma heeft een ingebouwde teksteditor met syntaxisaccentuering. Bestanden kunnen worden bekeken in 2 tekstformaten: binair en hexadecimaal.

Double Commander is een unicode-compatibel programma dat samenwerkt met veel archiver. Deze applicatie is vandaag gratis te downloaden.

SpeedCommander

SpeedCommander is een populaire commerciële analoog van Total Commander, gemaakt door Duitse ontwikkelaars. Het programma heeft ingebouwde Unicode-ondersteuning en biedt gebruikers veel handige functies. Hier zijn er slechts een paar:

- het bekijken van enkele tientallen tekst- en grafische formaten;

- werken met een FTP-client;

- ingebouwde teksteditor;

- krachtig bestandscoderingssysteem.

middernacht commandant

Het is een gratis op tekst gebaseerde bestandsbeheerder. Het heeft alle noodzakelijke functies om met bestanden te werken. U kunt tekstdocumenten bewerken, bestanden kopiëren en verplaatsen, verbinding maken met FTP-, Samba-, SFTP-servers, werken met archieven en mappen.

Midnight Commander ondersteunt een meertalige interface en UTF-8-codering. Tegenwoordig is deze applicatie een van de beste bestandsbeheerders voor het Windows-systeem.

Directory Opus

Directory Opus is een andere commerciële bestandsbeheerder. Het is ontwikkeld door het Australische bedrijf GPSoftware. Het programma zit boordevol allerlei hulpprogramma's en extra functies. Directory Opus heeft met name filter- en gegevenssynchronisatiefuncties. De gebruiker kan het uiterlijk van de interface van dit programma naar eigen goeddunken wijzigen.

Directory Opus is volledig compatibel met Windows 7. Het kan alleen worden gekocht onder een licentie.

Alle bovenstaande programma's zijn waardige vervangingen voor Total Commander. Ze hebben alle benodigde attributen om met bestanden van elk type te werken.

Aanbevolen: