Welke Analogen Heeft Skype. Vijf Gratis Apps

Inhoudsopgave:

Welke Analogen Heeft Skype. Vijf Gratis Apps
Welke Analogen Heeft Skype. Vijf Gratis Apps

Video: Welke Analogen Heeft Skype. Vijf Gratis Apps

Video: Welke Analogen Heeft Skype. Vijf Gratis Apps
Video: Matlab in Engineering Mechanics, ME41060, Lecture 1, 13 Nov 2019 2024, Mei
Anonim

Een van de eerste computerprogramma's die algemeen bekend werd omdat het een gebruiker de mogelijkheid bood om via internet te communiceren met behulp van spraak en video, was Skype. Het lijkt erop dat dit programma door de jaren van gebruik en modernisering bijna perfect is geworden. Desalniettemin zijn de analogen van Skype nog steeds vereist door de gebruiker. Soms heeft de computer niet genoeg systeembronnen om de applicatie volledig te starten en heeft iemand een messenger nodig voor verouderde smartphones.

skype-analogen
skype-analogen

instructies:

Stap 1

Van alle bekende toepassingen valt natuurlijk de messenger van Facebook op. Deze applicatie heet messenger en werkt rechtstreeks vanuit de browser. De beste vervanger voor Skype is moeilijk voor te stellen. Om de applicatie te gebruiken, moet u een Facebook-account hebben. Het programma is aangepast voor zowel desktopcomputers als alle mobiele platforms.

Stap 2

Degenen die ICQ al van hun rekeningen hebben afgeschreven, moeten de mogelijkheden van dit programma opnieuw evalueren. Alle populaire moderne functies zijn immers in de legendarische messenger verschenen. Er is ook een videoconferentie. Het programma is volledig gratis en werkt op alle platforms en verouderde apparaten.

Stap 3

Een zeer interessante oplossing wordt geboden door de moderne IMO-messenger. Het programma werkt op alle moderne apparaten, maar de desktopversie kan niet worden gebruikt zonder het programma op een mobiele telefoon te installeren. De applicatie maakt het mogelijk om spraak- en videocommunicatie te gebruiken. Het wordt helemaal gratis verspreid.

Stap 4

Google stelde ook een moderne oplossing voor. Nog niet zo lang geleden verscheen de Google Duo-applicatie, die alle benodigde functies heeft. De applicatie is gemakkelijk aan te passen en werkt stabiel, maar het grootste nadeel is het ontbreken van een versie voor een personal computer. Natuurlijk kunt u Android-emulators gebruiken, maar dit bemoeilijkt de taak enorm.

Stap 5

De standaard manier om een videochat te regelen, is door gebruik te maken van de kracht van populaire sociale netwerken. De applicatie van het Odnoklassniki-netwerk bevat bijvoorbeeld ook videocommunicatiemogelijkheden.

Aanbevolen: