Er Is Een Alternatief Voor Totale Commandant

Inhoudsopgave:

Er Is Een Alternatief Voor Totale Commandant
Er Is Een Alternatief Voor Totale Commandant

Video: Er Is Een Alternatief Voor Totale Commandant

Video: Er Is Een Alternatief Voor Totale Commandant
Video: Red een Legkip - omdat elk gered kippenleven er één is... 2024, Mei
Anonim

Total Commander is een populair programma dat bekendheid heeft gekregen vanwege het gebruiksgemak, een groot aantal plug-ins en de aanwezigheid van unieke instellingen die niet beschikbaar zijn in de meeste andere bestandsbeheerders. Toch heeft Total Commander een aantal alternatieve programma's die niet minder functionaliteit hebben en een goede vervanging kunnen zijn.

Er is een alternatief voor totale commandant
Er is een alternatief voor totale commandant

FAR-manager

Een van de meest populaire alternatieven voor Total Commander is FAR Manager. Dit programma heeft een vergelijkbare set functies, maar verschilt qua interface en sommige functies. Net als Total Commander heeft de applicatie een groot aantal beschikbare plug-ins die de functionaliteit van zelfs de meest veeleisende gebruiker zullen helpen verbeteren. In termen van een reeks opties blijft FAR niet achter bij zijn tegenhanger, het is absoluut gratis en wordt actief ontwikkeld door de gemeenschap van programmeurs. FAR heeft een vergelijkbare interface met twee panelen, geïmplementeerd in tekstformaat, waardoor de bestandsbeheerder gemakkelijk te gebruiken en snel te bedienen is, zelfs op zwakke computers.

FAR heeft ook thema's en de functies van het programma kunnen volledig vanaf het toetsenbord worden bediend.

FreeCommander

FreeCommander is een gratis alternatief voor Total Commander. Net als zijn voorganger heeft FreeCommander een meertalige aanpasbare interface en een breed scala aan instellingen. Een kenmerk van het programma is de mogelijkheid om vanaf een flashstation te draaien als een draagbare versie in elk Windows-systeem. De applicatie is snel, het heeft de mogelijkheid om archieven te bekijken in zowel platte tekst als hexadecimale en binaire formaten. In tegenstelling tot FAR ondersteunt het hulpprogramma Drag & Drop en kan het verbinding maken met externe FTP-servers. FreeCommander kan een compleet alternatief worden voor Total Commander.

Het nadeel van FreeCommander is het ontbreken van een systeem van modules en de mogelijkheid om je eigen extensies te integreren.

Directory Opus

Directory Opus is een betaalde bestandsbeheerder met een multifunctionele interface die een goede hulp zal zijn bij het werken met verschillende bestanden. Net als Total Commander heeft de applicatie een meertalige interface, de mogelijkheid om het ontwerp te wijzigen met een paar knoppen. Het programma heeft een meer geavanceerde filter- en bestandszoekfunctie, het is in staat om gegevens te synchroniseren, naar duplicaten in het systeem te zoeken. Directory Opus heeft een groot aantal plug-ins, die echter niet zo veel zijn in vergelijking met FAR of Total Commander. Het programma is in staat tot automatische updates en is beschikbaar voor 32- en 64-bits Windows-architecturen. De applicatie kan ook worden gestart vanaf een USB-stick.

Andere alternatieven zijn de Double Commander-app met ondersteuning voor plug-ins van de totale commandant. Er zijn ook Unreal Commander en Speed Commander, die praktisch de functionaliteit van Total Commander herhalen, maar een iets andere ontwerp- en instellingenboom hebben.

Aanbevolen: