Hoe Offline Computermodus Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Offline Computermodus Uit Te Schakelen
Hoe Offline Computermodus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Offline Computermodus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Offline Computermodus Uit Te Schakelen
Video: Solved: Your device is offline, Please sign in with the last password used on this device 2024, Mei
Anonim

De offline modus is geïntroduceerd in browsers voor het gemak van gebruikers en stelt u in staat eerder bezochte pagina's te bekijken zonder internetverbinding. Wanneer een verbinding met het netwerk tot stand wordt gebracht, wordt de offlinemodus niet automatisch uitgeschakeld, maar moet deze handmatig worden verwijderd.

Hoe offline computermodus uit te schakelen
Hoe offline computermodus uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Meestal, wanneer u probeert naar een pagina te gaan terwijl de offline modus is ingeschakeld, geeft de browser een overeenkomstige waarschuwing weer. Als u bijvoorbeeld Internet Explorer gebruikt, verschijnt een bericht: "Deze webpagina is niet offline beschikbaar. Selecteer Verbinden om deze pagina te bekijken. Onder het bericht staan twee knoppen: "Verbinden" en "Offline". Door de eerste te kiezen, annuleert u de automatische modus en kunt u naar de pagina gaan waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Andere browsers geven soortgelijke berichten weer. Als u de offlinemodus wilt uitschakelen zonder op de waarschuwing te wachten, opent u het menu Bestand in Internet Explorer en schakelt u het selectievakje Offline werken uit. De offline-modus is op precies dezelfde manier uitgeschakeld in Mozilla Firefox- en Opera-browsers.

Stap 3

De Opera-browser heeft de mogelijkheid om verschillende knoppen naar het paneel te verplaatsen, wat de bruikbaarheid aanzienlijk verbetert. U kunt ook de aan / uit-knop van de offline modus verwijderen, waarmee u met een simpele muisklik op het pictogram kunt schakelen. Open hiervoor het menu "Extra" - "Uiterlijk" - "Knoppen". Selecteer de categorie Mijn knoppen, zoek het offlinepictogram en sleep het naar de adresbalk.

Stap 4

Veel gebruikers gebruiken nooit de offline modus, hoewel deze optie handig is als er verkeersbeperkingen zijn. Het gebruik van de offline modus is heel eenvoudig: schakel deze in door de overeenkomstige regel in het menu Bestand aan te vinken. Open daarna het dagboek, selecteer een eerder bezochte pagina en probeer ernaartoe te gaan. Als de pagina is opgeslagen in de browsercache, ziet u deze. Opgemerkt moet worden dat niet alle pagina's op deze manier kunnen worden bekeken. Offline browsen op sommige sites is alleen mogelijk als ze speciaal zijn opgeslagen.

Aanbevolen: