Hoe De Offline Modus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Offline Modus In Te Schakelen
Hoe De Offline Modus In Te Schakelen

Video: Hoe De Offline Modus In Te Schakelen

Video: Hoe De Offline Modus In Te Schakelen
Video: De beperkte modus in- en uitschakelen 2024, April
Anonim

In de offline modus kunt u eerder bezochte pagina's openen zonder verbonden te zijn met het netwerk. Het is handig voor gebruikers met verkeersbeperkingen. Daarnaast kan het handig zijn als er tijdelijk geen toegang tot internet is.

Hoe de offline modus in te schakelen
Hoe de offline modus in te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u de meest voorkomende Internet Explorer-browser gebruikt, opent u het menu Bestand en selecteert u Offline-modus om de offline modus in te schakelen. In dit geval verschijnt er een vogel naast deze regel. Offline-modus is ingeschakeld, u kunt eerder bezochte pagina's bekijken. Opgemerkt moet worden dat sommige bezochte pagina's niet in de cache worden opgeslagen en daarom niet offline kunnen worden bekeken. Dergelijke sites moeten speciaal worden opgeslagen om ze later te kunnen bekijken.

Stap 2

Bepalen of uw browser offline is, is heel eenvoudig - probeer een willekeurige link. Er zou onmiddellijk een waarschuwingsvenster moeten verschijnen met een bericht waarin staat dat u offline werkt en een voorstel om het af te sluiten. Weiger het aanbod of accepteer het als je offline wilt gaan.

Stap 3

In andere populaire browsers wordt de keuze voor de offline-modus op dezelfde manier uitgevoerd - u moet de regel "Offline-modus" selecteren in het menu "Bestand" (in sommige browsers - "Offline werken"). Schakel het eerder aangevinkte vakje uit om de offline modus te verlaten.

Stap 4

Tijdens het werken op internet kan het inschakelen van de offline modus niet alleen worden gebruikt om bezochte pagina's te bekijken zonder verbinding te maken met het netwerk, maar ook om het verkeer te beperken. Door de offline modus in te schakelen, kunt u onbevreesd uw computer verlaten zonder bang te hoeven zijn dat bij uw afwezigheid advertenties of andere ongewenste inhoud van geopende pagina's worden gedownload.

Stap 5

Wat betreft het gemak van offline werken is de onbetwiste koploper de Opera-browser, waarin een aan/uit-knop voor de offline modus aan de adresbalk kan worden toegevoegd. Wanneer erop wordt gedrukt, verandert de knop van kleur, wat erg handig is - één blik is voldoende om te begrijpen of de computer offline is. Op dezelfde manier kunt u andere nuttige interface-elementen op een handige plaats plaatsen - bijvoorbeeld de aan / uit-knop en proxyservers selecteren.

Aanbevolen: