Hoe Een Onbekend Bestandsformaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Onbekend Bestandsformaat Te Openen
Hoe Een Onbekend Bestandsformaat Te Openen

Video: Hoe Een Onbekend Bestandsformaat Te Openen

Video: Hoe Een Onbekend Bestandsformaat Te Openen
Video: Hoe open je een oester? De beste oesterman van Nederland www.oesterkoning.nl 2024, Mei
Anonim

Soms worden gebruikers van personal computers geconfronteerd met een situatie waarin ze bij het ontvangen van een bestand per e-mail het bestandsformaat niet kunnen bepalen. In deze situatie kunt u het beste contact opnemen met een professional of het document voor analyse naar een online scanner sturen.

Hoe een onbekend bestandsformaat te openen
Hoe een onbekend bestandsformaat te openen

Noodzakelijk

  • - Open-File-service;
  • - Zoho-onlineservice.

instructies:

Stap 1

Nadat u hebt vastgesteld dat het naar u overgedragen bestand niet kan worden geopend door een van de programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd, moet u het analyseren, namelijk om de extensie ervan te achterhalen. Dit kan met behulp van standaard tools van het Windows-besturingssysteem of met behulp van de bestandsbeheerder Total Commander.

Stap 2

Open een map met een onbekende bestandsindeling. Als de bestandsnaam geen extensie bevat (een combinatie van letters na een punt), gebruik dan de instelling voor het weergeven van bestanden in mappen. Klik in het bovenste menu op "Extra" en selecteer "Mapopties".

Stap 3

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Bekijken". Schakel in het blok "Aanvullende parameters" het item "Extensie verbergen voor geregistreerde bestandstypen" uit en klik op "OK" of "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Stap 4

Nu kunt u de bestandsextensies zien. Om te bepalen met welk programma u dit document kunt openen, volgt u de link https://open-file.ru/search/. Op deze site moet u de bestandsextensie invoegen in het lege veld van het blok "Zoeken naar een extensie op de site" en op de knop "Zoeken" klikken. Als reactie op uw verzoek ontvangt u een lijst met de programma's die dit bestandsformaat gebruiken.

Stap 5

Daarna kunt u het bijbehorende programma installeren, als dat nog niet is geïnstalleerd. Opgemerkt moet worden dat deze methode niet de enige is. Als u zeker weet dat een document naar u is verzonden, kunt u dit controleren met een speciale online Zoho-scanner.

Stap 6

Volg de link https://viewer.zoho.com/home.do en download het document door op de knop "Bladeren" in het linkerblok van de site te klikken. Klik vervolgens op de knop Bekijken en wacht op het resultaat. Omdat de site werkt online met gegevens, het kost veel tijd om een document op de site te verwerken en te publiceren.

Stap 7

Nadat u op het resultaat van de controle hebt gewacht, kunt u de inhoud van het document zien en de inhoud naar uw harde schijf kopiëren. Klik op de knop Exporteren en selecteer een bestandstype dat het beste bij u past in uw werk. Klik vervolgens op de knop "Opslaan" in het venster dat wordt geopend.

Aanbevolen: