Hoe Foto's Naar Schijf Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar Schijf Te Uploaden
Hoe Foto's Naar Schijf Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar Schijf Te Uploaden

Video: Hoe Foto's Naar Schijf Te Uploaden
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2024, April
Anonim

Een paar jaar geleden werd de komst van een fotograaf naar school of kleuterschool beschouwd als een vakantie. Nu heeft elk gezin een camera en een groot aantal foto's wordt als een dood gewicht in het geheugen van de computer opgeslagen. En als je foto's van een evenement wilt zien, kan het behoorlijk problematisch zijn om door de verzamelde zee van foto's te navigeren. Om het vinden van de gewenste afbeelding gemakkelijker te maken, hoeft u alleen maar aparte mappen met fotobestanden op schijven op te slaan.

Hoe foto's naar schijf te uploaden
Hoe foto's naar schijf te uploaden

Noodzakelijk

computer, dvd, cd, Nero-programma

instructies:

Stap 1

Als er veel foto's zijn, is het beter om ze op een dvd te branden. Dit kan met behulp van het Nero-programma. Open een willekeurige versie van het programma, bijvoorbeeld Nero Express, en selecteer het menu-item "Data DVD".

Stap 2

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Toevoegen". Het programma zal u vragen een map of afbeeldingen te selecteren uit een map die u op schijf wilt opslaan. Als u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op Volgende.

Stap 3

In het volgende venster kunt u de gewenste schijfnaam schrijven, bijvoorbeeld "Mijn foto's", en de vereiste schrijfsnelheid instellen. Beter als dit cijfer gelijk is aan 8x (11.080 Kb/s). Dit is een universele schrijfsnelheid, waarmee u vervolgens op elk medium informatie van deze schijf kunt lezen. Klik op Opnemen. Zodra het programma de taak heeft voltooid, verschijnt het bericht "De opname was succesvol", het station wordt geopend en biedt aan om de schijf te nemen. Experts adviseren om onmiddellijk te controleren hoe hij zich heeft aangemeld en proberen verschillende foto's van de schijf te openen.

Stap 4

Als u besluit een cd te gebruiken, wordt er een dialoogvenster geopend tijdens het opstarten, waarin het systeem u zal vragen de schijf te openen om te branden of er niets mee te doen. Klik op de eerste optie. Hiermee wordt de wizard CD branden gestart.

Stap 5

Open in een apart venster de map met foto's die je nodig hebt en selecteer "Kopieer alle objecten naar cd" in het menu aan de linkerkant. Als u niet alle foto's nodig heeft, selecteert u eerst de gewenste afbeeldingen met de muis en klikt u vervolgens op deze optie.

Stap 6

Gebruik de actiecombinatie "Deze computer" -> "CD / DVD-drive", open de schijf. In het centrale deel van het venster ziet u bestanden die zijn voorbereid om naar schijf te schrijven. Klik aan de linkerkant van het venster op Bestanden op cd branden.

Stap 7

De "CD Burner Wizard" wordt geopend, waarmee u eenvoudig en gemakkelijk uw foto's op schijf kunt branden. Geef de naam die u wilt voorkomen verwarring. Het toevoegen van gegevens aan de schijfkopie begint, het voorbereiden van bestanden voor opname en de opname zelf.

Stap 8

Aan het einde van de opname waarschuwt de "Wizard" u voor de succesvolle voltooiing van de taak. De schijf is gebrand.

Aanbevolen: