Hoe Maak Je Een Clanpictogram?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Clanpictogram?
Hoe Maak Je Een Clanpictogram?

Video: Hoe Maak Je Een Clanpictogram?

Video: Hoe Maak Je Een Clanpictogram?
Video: How To Create A FREE YouTube Logo 2021! (NO PHOTOSHOP) How To Make A Stunning Channel Logo Online! 2024, Mei
Anonim

Een onveranderlijk onderdeel van moderne massale online games is het clansysteem, dat kansen biedt voor de vorming van mensen binnen de gamegemeenschap die zich inzetten voor dezelfde doelen. Clans hebben vaak heldere namen en unieke symbolen. Daarom krijgen clanleiders in veel spellen de mogelijkheid om een pictogram te downloaden dat clanleden in het spel identificeert. U kunt een clanpictogram maken door afbeeldingen samen te stellen in een grafische editor.

Hoe maak je een clanpictogram?
Hoe maak je een clanpictogram?

Noodzakelijk

  • - raster grafische editor (Photoshop, GIMP);
  • - Internetverbinding;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Markeer mogelijke symbolen op basis van de analyse van de kenmerken van de clan. Identificeer de kenmerken en kenmerken van je clan. Bepaal het huidige prioriteitsgebied voor de gemeenschap. Identificeer en repareer de afbeeldingen die zijn gekoppeld aan de genoemde functies. De afbeeldingen die overeenkomen met een PVP-georiënteerde clan kunnen bijvoorbeeld een schild, zwaard, speer of metalen helm zijn. Het beeld van een monoraciale clan kan het gezicht zijn van een prominente vertegenwoordiger van het ras, en het beeld van een boerenclan kan een munt zijn, een zak goud, een beeld van een waardevolle hulpbron.

Stap 2

Markeer de symboliek op basis van de analyse van de clannaam. Vaak verwijst een naam naar een object en spreekt voor zich. In dit geval is het zoeken naar associaties mogelijk niet nodig. Als dit niet het geval is, bedenk dan verschillende synoniemen voor de naam in het Russisch of Engels, zoek levendige afbeeldingen die daarmee overeenkomen.

Stap 3

Zoek naar afbeeldingen die overeenkomen met de geïdentificeerde clansymbolen. Profiteer van gratis afbeeldingsgalerijen zoals sxc.hu, photl.com. Download de afbeeldingsbestanden naar uw computerschijf. Zoek meerdere afbeeldingen voor elke symbolische afbeelding.

Stap 4

Ontwikkel een prototype voor het ontwerp van het clanpictogram. Analyseer de geüploade afbeeldingen. Onthul heldere elementen die met succes kunnen worden gecombineerd om een prachtige collage te maken. Schets enkele schetsmatige lay-outs voor pictogramontwerp op een stuk papier. Experimenteer met de locatie en grootte van objecten. Selecteer de beste schetsen.

Stap 5

Maak een grotere afbeelding van het clanpictogram. Start de grafische editor. Laad de afbeeldingen erin, waarvan de elementen zullen worden gebruikt bij het maken van het pictogram. Knip deze elementen uit en plaats ze in aparte documenten. Maak een nieuw document aan met een resolutie die evenredig is aan de vereiste pictogramresolutie. Als u bijvoorbeeld een pictogram met een resolutie van 16x16 pixels moet ontwerpen, kunt u een vierkante afbeelding maken met een zijde van 320 pixels. Vul het hele gebied van de afbeelding met de hoofdachtergrondkleur. Combineer de afbeeldingen van de clansymbolen volgens de eerder ontwikkelde schets. Gebruik schaalhulpmiddelen om het formaat van afbeeldingen te wijzigen. Stel uw foto's zorgvuldig samen met behulp van een snel masker en gum om semi-transparante gebieden te maken en willekeurige elementen te verwijderen.

Stap 6

Sla de pictogramlay-out op schijf op. Om op te slaan, selecteert u het "native" formaat van de grafische editor. Dit is nodig om vervolgens terug te kunnen keren naar het bewerken.

Stap 7

Maak een clanpictogram. Schaal de lay-outafbeelding naar het gewenste formaat. Sla het pictogram op schijf op in het vereiste formaat.

Aanbevolen: