Hoe Dvd-video Te Branden In Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-video Te Branden In Nero
Hoe Dvd-video Te Branden In Nero

Video: Hoe Dvd-video Te Branden In Nero

Video: Hoe Dvd-video Te Branden In Nero
Video: Записывать видео файлы на DVD | Воспроизвести в DVD-плеере 2024, Mei
Anonim

De software van het Duitse bedrijf Nero is tegenwoordig een van de meest actief gebruikte tools voor het maken van cd's en dvd's. Dit komt door het gebruiksgemak en de uitstekende reputatie van de fabrikant. Het meest voorkomende product van het bedrijf is het Nero Burning ROM-softwarepakket geworden, de beschrijving van de acties waarin bij het branden van een dvd hieronder wordt gegeven.

Hoe dvd-video te branden in Nero
Hoe dvd-video te branden in Nero

instructies:

Stap 1

Start Nero Burning ROM en selecteer de dvd-regel in de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek van het venster. Selecteer in de lijst met opties in de linkerkolom het type dvd dat u wilt maken. Als het een dvd moet zijn die gegevensbestanden bevat, selecteer dan dvd-rom (ISO); klik op Dvd-video om een filmschijf te maken. Hieronder vindt u de volgorde van stappen om een video-dvd te maken.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Record" en zorg ervoor dat het veld "Record" is aangevinkt en dat het selectievakje "Simulatie" leeg is. Laat de waarde "Maximum" in het veld "Schrijfsnelheid", als u eerder geen problemen heeft gehad bij het branden van deze schijf met deze instelling - afhankelijk van het type en de kwaliteit van de optische schijf, kunt u soms geen opname van hoge kwaliteit krijgen op de maximale snelheid en u moet de procedure herhalen met een verlaagde snelheid.

Stap 3

Klik op de knop "Nieuw" en het venster "wizard" wordt gesloten en u moet de juiste waarde instellen voor de grootte van de schijf die wordt gebruikt in de vervolgkeuzelijst in de rechterbenedenhoek van het geopende Nero-venster. Nadat u dit hebt gedaan, gaat u in het rechterdeelvenster van het programma naar de map waar de bestanden van de bup-, ifo-, vob-indelingen die zijn voorbereid voor opname zijn opgeslagen - om zo'n set bestanden te maken in het Nero-pakket, het zelfstandige programma Nero Vision is bedoeld. Selecteer alle bestanden en sleep ze met de muis naar de map VIDEO_TS in het linkerdeelvenster van de programma-interface. In dit geval wordt de mate van volheid van de schijf weergegeven op een kleurgecodeerde indicator onder aan het venster.

Stap 4

Klik op de knop "Schrijven" wanneer alle vereiste bestanden zijn verplaatst. Het programma start opnieuw het wizardvenster, waarin u de instellingen kunt controleren die aan het begin zijn ingesteld. Plaats vervolgens de dvd in de recorder, wacht een paar seconden totdat het besturingssysteem vertrouwd is met de inhoud en klik op de knop "Branden". Nero start het branden van dvd's, waarvan de voortgang op het scherm wordt weergegeven. Dit proces kan enkele uren duren en wanneer het klaar is, piept het programma en wordt de voltooide dvd-lade uit de recorder verwijderd.

Aanbevolen: