Een Netwerkwachtwoord Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Netwerkwachtwoord Verwijderen
Een Netwerkwachtwoord Verwijderen

Video: Een Netwerkwachtwoord Verwijderen

Video: Een Netwerkwachtwoord Verwijderen
Video: WiFi netwerk verwijderen op de iPad of iPhone 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om de taak uit te voeren om het netwerkwachtwoord te verwijderen wanneer u meerdere accounts met verschillende wachtwoorden gebruikt, aangezien de automatische aanmelding van het systeem het moeilijk maakt om de gebruiker te wijzigen. Een wijziging of verwijdering van de opgeslagen gegevens is vereist.

Een netwerkwachtwoord verwijderen
Een netwerkwachtwoord verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om het netwerkwachtwoord te verwijderen.

Stap 2

Selecteer Gebruikersaccounts (voor Windows XP) of vouw de koppeling Gebruikersaccounts en Family Safety uit en ga naar Gebruikersaccounts (voor Windows Vista).

Stap 3

Selecteer de gewenste account en klik op de knop Mijn netwerkwachtwoorden beheren in het dialoogvenster dat wordt geopend (voor Windows XP) of open de koppeling Uw netwerkwachtwoorden beheren (voor Windows Vista).

Stap 4

Selecteer het account dat moet worden verwijderd uit de lijst en klik op de knop Verwijderen om de bewerking te voltooien om het geselecteerde netwerkwachtwoord te verwijderen.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Uitvoeren" om een alternatieve methode te implementeren voor het verwijderen van het netwerkwachtwoord (voor Windows XP).

Stap 6

Voer control userpasswords in het veld Openen in en klik op OK om de opdracht te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 7

Ga naar het tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop Wachtwoorden beheren (voor Windows XP).

Stap 8

Selecteer het wachtwoord dat u uit de lijst wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen (voor Windows XP).

Stap 9

Druk tegelijkertijd op de WIN + R-toetsen om het hoofdmenu van het Windows 7-besturingssysteem te openen en voer de waarde netplwiz in het zoekveld in (voor Windows 7).

Stap 10

Ga naar het tabblad Gebruikerswachtwoordbeheer in het dialoogvenster dat wordt geopend en geef het netwerkwachtwoord op dat moet worden verwijderd (voor Windows 7).

Stap 11

Klik op de knop "Verwijderen" om de bewerking te voltooien (voor Windows 7).

Stap 12

Gebruik de opdrachtprompttool voor een andere manier om het geselecteerde netwerkwachtwoord te verwijderen: keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren.

Stap 13

Voer de waarde cmd in het veld "Openen" in en klik op de knop OK om de opdracht te bevestigen om het hulpprogramma uit te voeren.

Stap 14

Voer net use in om alle verbonden gebruikers te definiëren, of gebruik de opdracht net use * / del om het geselecteerde gebruikersaccount te verwijderen.

Stap 15

Druk op de softkey met het label Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: