Hoe Het Netwerkwachtwoord In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Netwerkwachtwoord In Te Voeren
Hoe Het Netwerkwachtwoord In Te Voeren

Video: Hoe Het Netwerkwachtwoord In Te Voeren

Video: Hoe Het Netwerkwachtwoord In Te Voeren
Video: Объяснение протоколов защиты беспроводных сетей WIFi - WEP, WPA, WPS 2024, April
Anonim

Het uitvoeren van verschillende bewerkingen om netwerkwachtwoorden te wijzigen is iets anders in de besturingssystemen Microsoft Windows Xp en Microsoft Windows Vista/7.

Hoe het netwerkwachtwoord in te voeren
Hoe het netwerkwachtwoord in te voeren

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem op om de nodige bewerkingen uit te voeren voor het beheren van netwerkwachtwoorden en ga naar het item "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de waardecontrole userhasswords2 in het veld "Open" in en bevestig de opdracht door op OK te klikken.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Geavanceerd" van het dialoogvenster dat wordt geopend en voer de nodige beheer- of bewerkingsbewerkingen uit (voor Windows XP).

Stap 4

Druk tegelijkertijd op de Win + R-functietoetsen in Microsoft Windows Vista / 7 om het netwerkwachtwoordbeheer uit te voeren en voer de waarde netplwiz in het tekstvak van de zoekbalk in.

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en ga naar het tabblad wachtwoordbeheer.

Stap 6

Voer de nodige handelingen uit om de geselecteerde wachtwoorden te bewerken of te verwijderen (voor Windows Vista/7).

Stap 7

Keer terug naar het hoofdmenu van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem en ga naar het item "Uitvoeren" als u de wachtwoordfunctie voor netwerktoegang wilt uitschakelen.

Stap 8

Voer de waarde gpedit.msc in het veld "Openen" in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de tool "Groepsbeleid-editor" te starten door op OK te klikken.

Stap 9

Vouw het knooppunt "Gebruikersconfiguratie" uit door te dubbelklikken en ga naar het item "Windows-configuratie".

Stap 10

Selecteer het gedeelte Beveiligingsinstellingen en selecteer Lokaal beleid.

Stap 11

Ga naar het item "Beveiligingsinstellingen" en vouw het knooppunt "Accounts: het gebruik van lege wachtwoorden alleen voor console-aanmeldingen beperken" uit door met de muis te dubbelklikken en de waarde "Uitgeschakeld" te selecteren.

Stap 12

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en sluit het hulpprogramma Groepsbeleid-editor (voor Windows XP).

Stap 13

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om een vergelijkbare bewerking uit te voeren en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 14

Vouw het knooppunt "Netwerkcentrum" uit en selecteer "Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen" aan de linkerkant van het toepassingsvenster.

Stap 15

Selecteer de optie "Uitschakelen" in de groep "Met wachtwoord beveiligd delen" en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken.

Aanbevolen: