Welk Programma Om Video Te Maken Van Foto's En Muziek

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Video Te Maken Van Foto's En Muziek
Welk Programma Om Video Te Maken Van Foto's En Muziek

Video: Welk Programma Om Video Te Maken Van Foto's En Muziek

Video: Welk Programma Om Video Te Maken Van Foto's En Muziek
Video: Foto video maken met iMovie videomontage programma 2024, Mei
Anonim

Als je veel digitale foto's hebt verzameld, rangschik ze dan op albums, op thema's en maak er een heldere muziekvideo van. Om het te maken, hoef je geen speciale vaardigheden te hebben. Het is voldoende om slechts één van de speciale programma's onder de knie te krijgen.

Welk programma om video te maken van foto's en muziek
Welk programma om video te maken van foto's en muziek

Er zijn veel programma's voor het maken van video van foto's en muziekbestanden. U hoeft alleen maar de meest geschikte te kiezen die aan al uw eisen voldoet. Hier zijn er slechts een paar.

Windows Movie Maker voor een prachtige film

Windows Movie Maker doet dit bijvoorbeeld goed. In de regel is het opgenomen in de standaard Windows-assemblage. Maar zelfs als het niet op uw computer staat, zal het niet moeilijk zijn om het te installeren. Deze applicatie wordt gratis verspreid. Wat betreft de kwaliteit van het werk, deze is ook op zijn best. Met dit programma kun je een prachtige diavoorstelling maken met muziek van je foto's.

Wondershare Photo Story Platina

Je kunt heldere, dynamische video's maken met veel speciale effecten, prachtige animaties, een rijke bibliotheek met titels, overgangen tussen frames met Wondershare Photo Story Platinum. Ze heeft veel kansen. Met haar zullen je clips bijvoorbeeld niet slechter zijn dan professionele. De programmabibliotheek bevat inderdaad enkele tientallen stijlen, van eenvoudig tot feestelijk, dynamisch. U hoeft alleen foto's en muziek aan het project toe te voegen, een stijl en inscripties, titels te kiezen, als u dat wilt, decoraties en animatie-effecten aan de foto toe te voegen. Het programma doet de rest vanzelf.

VSO PhotoDVD

VSO PhotoDVD is niet minder goed voor het werken met foto's en muziek. Om uw eigen muziekvideo te maken, volstaat het om slechts vijf stappen te volgen: voeg foto's toe aan het project, voeg vervolgens een nummer of melodie toe die geschikt is voor het onderwerp, specificeer het gewenste videoformaat en de locatie van het voltooide bestand en wacht op het proces te voltooien. Een van de voordelen van het programma is de mogelijkheid om foto's in het project te bewerken.

iPixSoft Flash Slideshow Creator

IPixSoft Flash Slideshow Creator is ook ontworpen om diavoorstellingen te maken in een groot aantal verschillende formaten. Voeg foto's toe aan het project, kies een thema voor uw diavoorstelling, kies muziek, decoraties, animatie die op de afbeelding wordt geplaatst, voeg indien nodig bijschriften en cliparts toe. Sla het document op en selecteer het uitvoerbestandsformaat. In iPixSoft Flash Slideshow Creator kunnen video's worden opgeslagen als een zelfstartend bestand, schermbeveiliging, SWF-bestand en video om op een website te plaatsen of per e-mail te verzenden.

FotoSHOW

Een zeer mooie video van foto's en muziek wordt verkregen wanneer ze worden verwerkt in het programma "PhotoSHOW". Deze applicatie heeft een handige en intuïtieve interface. Elke stap gaat vergezeld van prompts, dus het is heel gemakkelijk om in het programma te werken. Voeg afbeeldingen, muziek toe aan uw project, stel overgangen in of kies een fotostijl (kleurrijke kaders voor alle gelegenheden) en start het proces van het opnemen van een bestand. Voor het gemak heeft het programma fotobewerkings- en voorbeeldfuncties.

Aanbevolen: