Welk Programma Om Clips Te Maken

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Clips Te Maken
Welk Programma Om Clips Te Maken

Video: Welk Programma Om Clips Te Maken

Video: Welk Programma Om Clips Te Maken
Video: 5 GRATIS VIDEOBEWERKINGSPROGRAMMA'S! 2024, Mei
Anonim

Van foto's en video's die met een camera of telefoon zijn gemaakt, kunt u kleurrijke dynamische clips maken van een breed scala aan onderwerpen. Om ze te maken, hoeft u alleen maar een goed programma te kiezen.

Welk programma om clips te maken
Welk programma om clips te maken

Windows Movie Maker

Om een dynamische clip te maken, kunt u een aantal speciale programma's gebruiken. Een speciale plaats in hun lijn wordt ingenomen door de gratis Windows Movie Maker-applicatie die is opgenomen in het Windows-besturingssysteem. Het is aanwezig in de meeste assemblages. De enige uitzondering is Windows 7. In dit geval kunt u het probleem echter ook oplossen. Het volstaat om naar de officiële website van het bedrijf te gaan, het programma te downloaden en op uw computer te installeren.

ProShow Producer is een geweldige tool voor zowel het maken van demopresentaties als het maken van muziekvideo's.

Foto DVD Maker Professioneel

Windows Movie Maker is niet het enige programma voor het maken van films. Photo DVD Maker Professional kan dezelfde taak perfect aan. Het programma ondersteunt foto's, video's. Hier kunt u muziek toevoegen en synchroniseren met de duur van de resulterende clip, titels toevoegen aan het begin en einde van de film. Hier kunt u ook foto's bewerken, versieringen en inscripties aan afbeeldingen toevoegen, thematische albums maken. Ze kunnen worden opgenomen in het formaat voor internet, computer, telefoon, mediaspeler, dvd. Een rijke bibliotheek met menusjablonen helpt elke schijf speciaal en individueel te maken.

VSO-foto-dvd

VSO Photo DVD is een andere goede software voor het bewerken van clips en diavoorstellingen van foto's. U hoeft alleen maar afbeeldingen, muzikale begeleiding aan het project toe te voegen en het type uitgaande videoformaat, videostandaard, schermformaat, menusjabloon op te geven.

Foto-SHOW

Een originele clip met een thematisch ontwerp kan worden gemaakt in het programma "Photo-SHOW". Maar er kunnen alleen fotografie en muziek aan worden toegevoegd. Dit programma is niet bedoeld voor video. Selecteer de afbeeldingen, importeer ze in het project en geef vervolgens op welke wijzigingen moeten worden toegepast door overgangen, welkomstschermen en afbeeldingsstijl op te geven. In de bibliotheek met sjablonen zijn er zoals "Reizen", "Romantisch", "Kinderen", "Decoratief", "Vakantie", "Modern", "Schermen". U kunt de voltooide clip opnemen in het formaat voor pc's, telefoons, internet, voor weergave op dvd, als screensaver en als EXE-bestand.

Om snel clips te maken, moet u het muvee Reveal-programma gebruiken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor beginners om onder de knie te krijgen, omdat het alle bewerkingen "automatisch" uitvoert.

Wondershare Photo Story Platina

Wondershare Photo Story Platinum zal net zo interessant zijn om clips te maken. Het heeft veel stijlen, een groot aantal gereedschappen, clipart, decoratieve elementen. Het voordeel van het programma is de gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface en de hoge prestaties.

Aanbevolen: