Hoe Een Stuk Van Een Nummer Te Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuk Van Een Nummer Te Knippen?
Hoe Een Stuk Van Een Nummer Te Knippen?

Video: Hoe Een Stuk Van Een Nummer Te Knippen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Nagels knippen tijdens Covid19 2023, Februari
Anonim

Als je een fragment van een nummer of een muzikale compositie als ringtone wilt gebruiken, kun je het beste een van de speciale programma's gebruiken die snel en eenvoudig fragmenten uit muziekbestanden kunnen knippen zonder kwaliteitsverlies.

Hoe een stuk van een nummer te knippen
Hoe een stuk van een nummer te knippen

Het is nodig

Om een ​​fragment van een nummer te knippen, kunt u het gratis programma MP3DirectCut gebruiken, dat u kunt downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar op www.mpesch3.de1.cc

instructies:

Stap 1

Nadat het programma is geïnstalleerd, start u het. Het programma zal aanbieden om de interfacetaal te selecteren. Selecteer Russisch uit de lijst, waarna het programma toestemming zal vragen om opnieuw op te starten. Klik OK.

Stap 2

Klik in het geopende programmavenster op "Bestand" en vervolgens op "Openen", waarna u een muziekbestand moet selecteren waaruit u een fragment moet knippen. Nadat u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op OK - het bestand wordt in het programma geladen.

Stap 3

Nu moet je het nummer op het gewenste moment afspelen met behulp van de afspeelknop (het driehoekje in de rechterbenedenhoek van het programma), en vervolgens op de juiste plaats op de "Start" -knop of de B-toets drukken.

Stap 4

Nadat het nummer is afgespeeld tot het einde van het gewenste gedeelte, drukt u op de knop "End" of de N-toets.

Stap 5

Het fragment is gemarkeerd. Het kan worden gecorrigeerd of opnieuw worden gemarkeerd en vervolgens worden opgeslagen. Om het geselecteerde gedeelte van de compositie op te slaan, klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Selectie opslaan", of drukt u op de sneltoets Ctrl + E. Het programma zal u vragen om een ​​naam voor het nieuwe bestand te selecteren en een locatie te selecteren om op te slaan. Daarna, door op de OK-knop te drukken, slaat u het geknipte fragment van de song op.

Populair per onderwerp