Hoe Maak Je Karaoke Van Een Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Karaoke Van Een Nummer
Hoe Maak Je Karaoke Van Een Nummer

Video: Hoe Maak Je Karaoke Van Een Nummer

Video: Hoe Maak Je Karaoke Van Een Nummer
Video: audacity - hoe karaoke vesie maken van een nummer werkt vaak, niet altijd 2024, April
Anonim

Voor verschillende doeleinden hebben mensen soms niet de muzikale compositie zelf nodig, maar alleen het fonogram, waarin geen stempartij is - dergelijke fonogrammen, achtergrondtracks genoemd, worden vaak gebruikt voor geluidsbewerking, evenals voor karaoke, in de geval dat het niet mogelijk is om een kant-en-klare min één van hoge kwaliteit op internet te vinden. Het is niet moeilijk om van een gewoon muzieknummer een achtergrondtrack voor karaoke te maken - hiervoor heb je Adobe Audition nodig.

Hoe maak je karaoke van een nummer
Hoe maak je karaoke van een nummer

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat het resultaat van uw werk aan alle kwaliteitseisen voldoet, moet ook de bron van het muziekbestand waaruit u de spraakfrequenties snijdt, van hoge kwaliteit zijn. Het is het beste om muziektracks in wav-formaat te gebruiken om het nummer naar karaoke te converteren.

Stap 2

Maak meerdere kopieën van het originele audiobestand (origineel, bas, middentonen en hoge tonen) en open vervolgens alle vier de bestanden in Adobe Audition. Begin met het verwerken van de song vanaf de originele kopie van de track.

Stap 3

Klik op een track in de lijst met geladen muziekbestanden en ga vervolgens naar het venster Edit View en selecteer de geluidsgolf van de geselecteerde track door erop te dubbelklikken.

Stap 4

Open het tabblad Effecten en selecteer Center Channel Extractor in de lijst met filters. In het geopende venster kunt u direct de Karaoke-preset selecteren, maar u kunt ook alle parameters van de centrumfrequentie-extractie handmatig bewerken. Verplaats de veldregelaar Middenkanaalniveau en druk op de voorbeeldknop om de meest optimale positie op het middenkanaalniveau te vinden.

Stap 5

Stel in het veld Discriminatie-instellingen de grenswaarden in. U kunt ook alle andere beschikbare opties aanpassen in het instellingenvenster voor het afsnijden van het middenkanaal. Als het bestand waarnaar u hebt geluisterd naar tevredenheid is, klikt u op OK.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u de lage en hoge frequenties in de gemaakte kopieën van uw muzieknummer bewerken om de kwaliteit van de voltooide karaoke-soundtrack te maximaliseren, door het vocale gedeelte er op de beste manier uit te halen om de kwaliteit van de melodische partijen niet te verliezen.

Aanbevolen: