Hoe De Basis Te Wissen 1c

Inhoudsopgave:

Hoe De Basis Te Wissen 1c
Hoe De Basis Te Wissen 1c

Video: Hoe De Basis Te Wissen 1c

Video: Hoe De Basis Te Wissen 1c
Video: КАК ПРОШИТЬ РОБОТ ПЫЛЕСОС XIAOMI – СВОЙ ЯЗЫКОВОЙ ПАКЕТ 2024, Mei
Anonim

In sommige organisaties lijkt de taak soms om de 1C: Enterprise-database van tienduizenden verouderde documenten te wissen zonder de inhoud van de mappen te verliezen. Er zijn verschillende manieren om deze bewerking uit te voeren, elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Hoe de basis te wissen 1c
Hoe de basis te wissen 1c

instructies:

Stap 1

Open het venster Documentverwerkingstool. Selecteer alle documenten voor de opgegeven periode die u wilt verwijderen. Gebruik het mechanisme "Gemarkeerde objecten verwijderen" om de geselecteerde documenten te verwijderen.

De nadelen van deze methode kunnen zijn: lange duur van het verwijderingsproces vanwege de noodzaak om de referentiële integriteit te behouden, niet alle documenten kunnen worden verwijderd.

Stap 2

U kunt de bestanden van de database zelf verwijderen met de extensie ". DBF", waarvan de naam begint met "DH" of "DT", en u moet ook het bestand 1SCONST. DBF verwijderen.

Na het verwijderen van de opgegeven bestanden, is het noodzakelijk om de database te testen, waarbij deze bestanden, maar al leeg, opnieuw worden aangemaakt.

Stap 3

Voeg bij het starten van 1C: Enterprise een nieuwe database toe en specificeer het pad naar een lege map. Start de "Configurator"-modus, er wordt automatisch een nieuwe basis aangemaakt. Selecteer in het menu-item "Configuratie" de optie "Gewijzigde configuratie laden" en selecteer het 1CV7. MD-bestand uit het huidige programma.

De taak wordt dus teruggebracht tot het overbrengen van alle mappen naar een identieke configuratie. Om dit te doen, kunt u de configuratie "Gegevensconversie" gebruiken, met uitzondering van de uitwisseling van documenten tijdens de uitwisseling.

Aanbevolen: