Hoe De Zoekgeschiedenis Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Zoekgeschiedenis Te Wissen
Hoe De Zoekgeschiedenis Te Wissen

Video: Hoe De Zoekgeschiedenis Te Wissen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2023, Februari
Anonim

Internetgebruikers die met belangrijke documenten en persoonlijke informatie werken, hoeven alleen maar te weten hoe ze de geschiedenis kunnen wissen bij het zoeken in de browser.

Hoe de zoekgeschiedenis te wissen
Hoe de zoekgeschiedenis te wissen

Het is nodig

Map met internetopties, browser

instructies:

Stap 1

Zoek het menu Start op het bureaublad van uw computer. Het bevindt zich helemaal onderaan. Ga vervolgens naar het tabblad "Configuratiescherm" en open de map "Internetopties". Er verschijnt een klein venster. U hebt het gedeelte "Algemeen", het veld "Browsegeschiedenis" nodig.

Stap 2

Klik op de knop "Verwijderen" om de zoekgeschiedenis die is vastgelegd in speciale bestanden uit het geheugen van de internetbrowser te wissen. Er verschijnt een nieuw venster "Browsegeschiedenis verwijderen" voor u. Daar ziet u verschillende velden - "Tijdelijke internetbestanden", "Cookies", "Geschiedenis", "Webformuliergegevens" en "Wachtwoorden".

Stap 3

Klik in het veld "Tijdelijke internetbestanden" op de knop "Verwijderen". Als u dit doet, worden kopieën van webpagina's, afbeeldingen en media verwijderd die u hebt opgeslagen om het opnieuw bladeren in de zoekbalk van de browser te versnellen. Om de lijst met bezochte websites te wissen, klikt u op "Verwijderen" in het veld "Geschiedenis". Op dezelfde manier kunt u ook andere browsegeschiedenisgegevens verwijderen, of allemaal tegelijk, door simpelweg op Alles verwijderen onder aan het venster te klikken.

Stap 4

U vindt ook nuttige informatie over het wissen van uw zoekgeschiedenis in de browser zelf. Verwijder in "Opera" bezochte adressen direct in de zoekbalk, waar vinkjes naast elk adres staan. Klik in "Google Chrome" op de knop "Instellingen" in de vorm van een moersleutel, vervolgens op "Geschiedenis", "Items wijzigen" en "Gegevens over bekeken pagina's verwijderen". Ga in "Internet Explorer" naar het gedeelte "Extra" en klik op "Browsegeschiedenis verwijderen". Ga in "Mozilla Firefox" naar het menu "Extra" en selecteer "Persoonlijke gegevens verwijderen".

Populair per onderwerp