Hoe De Cache In Opera Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache In Opera Te Wissen
Hoe De Cache In Opera Te Wissen

Video: Hoe De Cache In Opera Te Wissen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Как очистить кэш в браузере OPERA(How to clear cache in OPERA browser) 2023, Februari
Anonim

De cache is een map waarin verschillende elementen van webpagina's zijn opgeslagen. Deze elementen worden opgeslagen om de laadtijd van sites bij het volgende bezoek te verminderen, dat wil zeggen dat browsers geen afbeeldingen, flashdrives en andere elementen opnieuw zullen downloaden. Maar soms kan een cache-overloop een vertraging van de browserprestaties veroorzaken, dus de cache moet van tijd tot tijd worden gewist. Om de cache te wissen, kunt u de volgende methoden gebruiken.

Hoe de cache in Opera te wissen
Hoe de cache in Opera te wissen

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het tabblad "Extra" openen en vervolgens "Instellingen" selecteren. Ga in het geopende venster naar het gedeelte "Aanvullend" en klik op "Geschiedenis" in de linkerkolom. Klik vervolgens op de knop "Wissen", die zich tegenover het opschrift "Schijfcache" bevindt.

Stap 2

Vink voor maximaal gemak in het venster "Geavanceerd" het selectievakje "Wissen bij afsluiten" aan. Deze functie wist de browsercache elke keer dat de browser wordt uitgeschakeld.

Stap 3

Als u de Engelse versie van de Opera-browser gebruikt, moet u deze stappen volgen. Selecteer eerst het tabblad "Extra" in de menubalk en open vervolgens het venster "Voorkeuren" - "Geavanceerd". Als u op de knop "Nu leegmaken" klikt, wordt de cache gewist.

Stap 4

Je kunt ook een andere methode gebruiken. Door op het menu "Extra" te klikken, selecteert u de regel "Persoonlijke gegevens verwijderen" en vervolgens "Gedetailleerde instellingen". Vink in het nieuwe dialoogvenster het vakje aan naast "Cache wissen". Klik OK".

Populair per onderwerp