Skype Herstarten

Inhoudsopgave:

Skype Herstarten
Skype Herstarten

Video: Skype Herstarten

Video: Skype Herstarten
Video: Полное и правильное удаление Skype. 2024, Mei
Anonim

Er zijn steeds meer mogelijkheden in de wereld om in contact te komen met mensen uit andere delen van de wereld. Naast de eenvoud van het werken met de programma's zelf, zijn er echter ook problemen. Het is bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk hoe u Skype opnieuw kunt opstarten en afsluiten.

Skype herstarten
Skype herstarten

Noodzakelijk

Computer waarop Skype is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Skype is een programma voor computers en mobiele apparaten. Met zijn hulp kunt u andere gebruikers bellen via internet en berichten en bestanden uitwisselen. Er zijn zowel betaalde als gratis functies. Ten eerste is het programma zelf gratis, net als het registreren met een account. Ten tweede bellen en videogesprekken met andere gebruikers over de hele wereld. Ten derde, de uitwisseling van berichten en bestanden. Betaalde diensten omvatten in de eerste plaats oproepen naar mobiele en vaste telefoons. Ten tweede kun je tegen betaling sms'en via Skype. En ten derde is er de Skype Wi-Fi-service.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Skype biedt ook enkele zakelijke services, zoals de Skype Manager-functie waarmee u verschillende accounts kunt maken, abonnementen kunt toewijzen, functies kunt beheren en zelfs geld kunt overboeken. U kunt het programma downloaden van de officiële website, waar incl. versies voor verschillende mobiele apparaten zijn beschikbaar.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Dus Skype is in de lucht. Het linkermenu bevat de hoofdpagina van Skype (huispictogram), een dialer (handset), de mogelijkheid om groepen te maken (meerdere mensen), contacten toe te voegen (een mannetje met een plusteken). Net boven het menu staat gebruikersinformatie met de gebruikersnaam. Nu kunt u bellen, chatten met vrienden, familie en collega's en nieuwe kennissen toevoegen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Als zodanig is er geen herstart in Skype. Als het programma is vastgelopen, kunt u het programma beëindigen via de taakbeheerder. De taakmanager kan worden opgeroepen door op Ctrl + alt="Image" + Delete te drukken. Daarna wordt u naar Windows-beveiliging geleid, waar u "taakbeheer starten" kunt selecteren uit vijf mogelijke opties voor het gebruik van het systeem. Selecteer nu Skype en klik op "Taak verwijderen". Na bevestiging wordt Skype beëindigd.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Als Skype goed werkt, is het opnieuw opstarten een exit en vervolgens een nieuwe start. Om het programma te verlaten, klikt u op Skype in de bovenste menubalk. In dit menu kunt u uw status, persoonlijke gegevens wijzigen, uw account beheren, enz. Onderaan het vervolgkeuzemenu zijn er ook functies voor "uitloggen" en "sluiten". Wanneer u "sluiten" selecteert, wordt het programma geminimaliseerd, maar het wordt niet afgesloten. Selecteer "uitloggen" om Skype af te sluiten.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Nadat u het programma hebt afgesloten, wordt er een Skype-venster voor autorisatie voor u geopend.

Aanbevolen: