Vergelijking Van Online Services Voor Het Genereren Van Wachtwoorden

Vergelijking Van Online Services Voor Het Genereren Van Wachtwoorden
Vergelijking Van Online Services Voor Het Genereren Van Wachtwoorden

Video: Vergelijking Van Online Services Voor Het Genereren Van Wachtwoorden

Video: Vergelijking Van Online Services Voor Het Genereren Van Wachtwoorden
Video: Product Review: Enpass.io - Veilig wachtwoorden beheren! 2024, April
Anonim

We gebruiken elke dag een gebruikersnaam en wachtwoord: om toegang te krijgen tot e-mail, favoriete sites, sociale netwerken, communicatieprogramma's en nog veel meer. Iedereen kiest een gebruikersnaam op basis van persoonlijke voorkeuren, maar het kiezen van een wachtwoord moet op een meer verantwoorde manier worden benaderd. Een wachtwoord dat voor een aanvaller te eenvoudig is, kan immers gemakkelijk worden gekraakt met brute force, oftewel brute force (hier zijn speciale programma's voor). Voor het aanmaken van een wachtwoord kunt u speciale software vinden en installeren. Het is nog eenvoudiger om online tools te gebruiken.

sterk wachtwoord is een garantie voor gegevensbeveiliging
sterk wachtwoord is een garantie voor gegevensbeveiliging

1. Genpas.narod.ru

Handige site qua features. De gebruikersinterface in "admin-stijl" is niet erg gebruiksvriendelijk. Gebruiksopties kunnen worden ingesteld: kleine letters, hoofdletters, cijfers, tekens. Evenals de lengte van het wachtwoord en hun nummer. Bovendien lijkt het erop dat er geen bovenste balk is in termen van hoeveelheid, en tevergeefs - toen ik een zescijferig nummer invoerde en probeerde een dergelijk aantal wachtwoorden te genereren, liep mijn browser gewoon vast. U kunt een wachtwoord maken door niet op de knop te klikken, maar direct de reeds gegenereerde wachtwoorden van verschillende categorieën gebruiken: Zoals een woord (gemakkelijk te onthouden), Superwachtwoord, Zaaknummers, Woord en nummer, Eenvoudig.

2. Pr-cy.ru/wachtwoord

Een tool van een bekende bron voor webmasters en site-optimizers. Mooie beknopte interface. Genereert één wachtwoord - door de gebruiker opgegeven lengte. U kunt de gebruiksopties instellen: Engelse letters gebruiken, cijfers gebruiken, symbolen gebruiken, uitgesproken.

3. Getsecurepassword.com

Service met een eenvoudige prettige interface, Engels sprekend, maar je kunt de pagina in bijna alle talen van de wereld vertalen. Hiermee kunt u maximaal 8 wachtwoorden tegelijk maken, 5 tot 15 tekens lang. U kunt de opties voor het gebruik instellen: Hoofdletters gebruiken, Cijfers gebruiken, Symbolen gebruiken. De service laat direct zien hoe sterk het gegenereerde wachtwoord is. De site benadrukt dat wachtwoorden aan de clientzijde worden gegenereerd en niet via internet worden verzonden. Er is ook een aparte pagina waar u de sterkte van elk ingevoerd wachtwoord kunt controleren.

4. Generator-paroley.ru

De site bevat een kort educatief programma over waarom je een veilig wachtwoord nodig hebt, wat de criteria zijn en hoe wachtwoorden worden gekraakt. Hiermee kunt u maximaal 100 wachtwoorden van 1 tot 100 tekens lang maken. U kunt de volgende gebruiksopties instellen: kleine letters eng, hoofdletters eng, kleine letters rus, hoofdletters rus, cijfers, symbolen. Wanneer u de pagina opent, worden al 12 wachtwoorden met een lengte van 12 tekens weergegeven, dat wil zeggen dat ze redelijk betrouwbaar zijn.

5. Wachtwoordgenerator.net

Een Engelstalige site met een eenvoudige interface. Maakt het mogelijk om één wachtwoord van 6 tot 2048 tekens lang te genereren. Gebruiksopties: symbolen, cijfers, hoofdletters / kleine letters, vergelijkbare tekens uitsluiten, complexe tekens uitsluiten, automatisch selecteren. Er is een optie "Genereren aan de clientzijde" (niet verzenden via internet), deze is standaard ingeschakeld. Gebruiksopties kunnen worden onthouden. Bij het genereren van een wachtwoord wordt onderaan een hint weergegeven om het wachtwoord te onthouden, hoewel het echte gebruik twijfelachtig is.

Aanbevolen: