Hoe Rommel Uit Video Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Rommel Uit Video Te Verwijderen
Hoe Rommel Uit Video Te Verwijderen

Video: Hoe Rommel Uit Video Te Verwijderen

Video: Hoe Rommel Uit Video Te Verwijderen
Video: TIPS OM VLIEGEN EN INSECTEN TE VERWIJDEREN UIT VERF WAT NOG NAT IS/ How to remove flies out of paint 2024, April
Anonim

Bij het opnemen van video met een camera of het fotograferen bij weinig licht of ongeschikte instellingen is de opnamekwaliteit vaak slecht. Er zijn echter verschillende programma's die in dergelijke gevallen kunnen helpen.

Hoe rommel uit video te verwijderen
Hoe rommel uit video te verwijderen

Noodzakelijk

het AviSynth-programma

instructies:

Stap 1

Download op internet elk programma met geavanceerde videobewerkingsfuncties, bijvoorbeeld AviSynth. Je kunt natuurlijk elk ander programma gebruiken, maar er is een zeer krachtige filter voor het onderdrukken van videoruis in de applicatie die er naar vernoemd is, om nog maar te zwijgen van het feit dat het de meest functionele is van de beschikbare videoverwerkingssoftware.

Stap 2

Download het programma. Als de download niet vanaf de officiële site is uitgevoerd, controleer dan het archief op virussen en ga verder met de installatie. Volg de instructies van het installatiemenu en configureer het systeem en het programma zoals u dat wilt. Zorg er vóór de installatie voor dat de bijgewerkte stuurprogramma's op uw videokaart zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met de functionaliteit van het programma, want om de functies van het bewerken van video-opnames erin uit te voeren, moet u vrij in het menu kunnen navigeren. Als je eenmaal vertrouwd bent met filters, download fft3dfilter, de meest gebruiksvriendelijke en snelle add-on om je te helpen de tekortkomingen van video-opnames te elimineren.

Stap 4

Houd er rekening mee dat als de nadelen te wijten zijn aan cameratrilling, opnamen van slechte kwaliteit of fotograferen bij donker licht, u met geen enkel programma veel resultaten zult behalen.

Stap 5

Als u vaak video moet opnemen en de opnamekwaliteit niet bij u past, vervangt u de apparatuur door een meer geschikte opnameconditie, want als de videokwaliteit aanvankelijk slecht was, kan geen software dit oplossen. Laat je bij het kiezen van een camera leiden door lichtgevoeligheid en beeldstabilisatie, let ook op de fabrikant van de optiek.

Stap 6

Gebruik de video-opnamefunctie niet op digitale camera's, dit zal de matrix bederven. Video opgenomen met de extra matrix van een spiegelreflexcamera zal ook niet van goede kwaliteit zijn, het is het beste om een apart apparaat aan te schaffen.

Stap 7

Als u de zichtbaarheid bij weinig licht wilt verbeteren, verhoogt u de ISO-waarde, maar houd er rekening mee dat er ruis optreedt in video's en foto's boven de 800. Zoek een balans tussen kwaliteit en gevoeligheid bij het fotograferen op zo'n manier dat de ruis gemakkelijk kan worden gewijzigd in het programma.

Aanbevolen: