Hoe Muziek Uit Een Video Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Een Video Te Verwijderen
Hoe Muziek Uit Een Video Te Verwijderen

Video: Hoe Muziek Uit Een Video Te Verwijderen

Video: Hoe Muziek Uit Een Video Te Verwijderen
Video: 👉★MUZIEK TOEVOEGEN AAN VIDEO - GRATIS MUZIEK VOOR JE VIDEO'S - HOE VOEG JE MUZIEK AAN JE VIDEO TOE? 2024, April
Anonim

Om een ringtone te maken van een muzieknummer van een film of clip of om muziek te downloaden naar een MP3-speler, kun je speciale gratis programma's gebruiken. De geëxtraheerde tracks kunnen worden geconverteerd naar elk audioformaat dat compatibel is met de speler en een verzameling van uw favoriete audiobestanden maken.

Hoe muziek uit een video te verwijderen
Hoe muziek uit een video te verwijderen

instructies:

Stap 1

Download en installeer de gratis Pazera Extractor om audio van de Pazera Software-website te extraheren.

Stap 2

Klik op de knop Bestanden toevoegen in de linkerbovenhoek van het scherm om videobestanden aan het programma toe te voegen. Selecteer en voeg de map of bestanden afzonderlijk toe.

Stap 3

Klik op de knop Uitvoerformaat onder het gedeelte Audio-instellingen in de linkerbenedenhoek van het venster. Selecteer het extractieformaat in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4

Vink het vakje aan naast elk bestand dat u naar het geselecteerde formaat wilt converteren. Klik op de knop "Converteren" bovenaan het scherm.

Stap 5

U kunt AoA Audio Extractor ook gebruiken om muziek uit video's te extraheren. Download en installeer hiervoor de gratis versie van AoA Audio Extractor van de OO Media-website. Voer het programma uit.

Stap 6

Klik op de knop Input From en selecteer Wave Out Mix in het vervolgkeuzemenu. Als u deze optie selecteert, kan AoA Audio Extractor audio rechtstreeks van uw geluidskaart opnemen.

Stap 7

Klik op het keuzerondje naast MP3 of WAV onder Uitvoerformaat, afhankelijk van het gewenste audioformaat.

Stap 8

Dubbelklik op het videobestand om het afspelen in de standaardspeler te starten. Klik op de knop Opname starten in AoA Audio Extractor om het geluid op te nemen dat uit uw luidsprekers komt.

Stap 9

Klik op de knop Stop om de opname te stoppen. Voer een naam in voor het audiobestand in het pop-upvenster en klik op de knop Opslaan. Ga naar de volgende stap om het gratis Audacity-programma te gebruiken.

Stap 10

Download de Audacity audio-editor van Sourceforge en het Lame for Audacity-bestand uit de sectie Plug-ins en bibliotheken.

Stap 11

Klik met de rechtermuisknop op het videobestand en selecteer de optie "Openen met - Audacity". De audiotrack verschijnt in de editor.

Stap 12

Selecteer Bestand - Exporteren als WAV of Exporteren als MP3 in het programmamenu, afhankelijk van het gewenste formaat. Als je het MP3-formaat kiest, zal Audacity je vragen om Lame Encoder te installeren. Dubbelklik op het Lame for Audacity-bestand in de map Downloads om het te installeren. Voer een naam in voor het WAV- of MP3-bestand en klik op de knop Opslaan om de audio van de video naar de harde schijf van uw computer te exporteren.

Aanbevolen: