Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Rommel

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Rommel
Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Rommel

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Rommel

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Rommel
Video: Instructievideo: je computer opschonen met SlimCleaner 2024, Mei
Anonim

Tijdige reiniging van uw computer van verschillende "vuilnis" kan de prestaties verbeteren. Soms kan een goede verzorging van het besturingssysteem fouten in de werking ervan voorkomen.

Hoe u uw computer kunt opschonen van rommel
Hoe u uw computer kunt opschonen van rommel

Noodzakelijk

CCleaner

instructies:

Stap 1

De meeste noodzakelijke bewerkingen kunnen worden uitgevoerd met het programma CCleaner. Download het van de officiële website van de ontwikkelaars van dit hulpprogramma https://www.piriform.com/ccleaner. Kies de gratis versie van het programma als u niet van plan bent het op andere computers uit te voeren. Installeer CCleaner en start uw pc opnieuw op.

Stap 2

Open het programma en ga naar het menu "Service". Selecteer "Programma's verwijderen". Vind alle hulpprogramma's, programma's en games die u niet gebruikt. Selecteer ze allemaal en klik op de knop "Verwijderen". Hiermee kunt u programma's verwijderen, zodat er een minimum aan "staarten" overblijft.

Stap 3

Open nu het menu Opschonen en selecteer het tabblad Windows. Selecteer de elementen die moeten worden verwijderd. Ga naar het tabblad Toepassingen en selecteer de programma's die u wilt repareren. Druk op de knop "Opschonen" en wacht even.

Stap 4

Ga naar het menu "Register" en klik op de knop "Zoeken naar problemen". Nadat u de lijst met vereiste bestanden hebt gemaakt, klikt u op de knop "Repareren". Klik in het menu dat verschijnt op de knop "Ja" en geef de map op waarin het archief zal worden opgeslagen. Het zal u helpen de bedrijfsparameters van het systeem te herstellen in het geval van een storing. Klik in het nieuwe venster op de knop "Geselecteerde repareren". Sluit het CCleaner-programma.

Stap 5

Vergeet niet om de lokale schijven regelmatig op te schonen. Open hiervoor het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van een partitie (het is beter om te beginnen met het systeemvolume). Selecteer Eigenschappen. Klik in het nieuwe menu op de knop "Schijfopruiming".

Stap 6

Nadat u de bestanden voor verwijdering hebt voorbereid, klikt u op de knop "Ja" en wacht u tot deze procedure is voltooid. Reinig uw computer minstens één keer per maand om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft werken. Dit voorkomt mogelijke problemen met het besturingssysteem.

Aanbevolen: