Hoe Een USB Bluetooth-adapter Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB Bluetooth-adapter Aan Te Sluiten?
Hoe Een USB Bluetooth-adapter Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een USB Bluetooth-adapter Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een USB Bluetooth-adapter Aan Te Sluiten?
Video: USB Bluetooth Adapter в авто! Распаковка блютуз адаптера из китая,! 2024, April
Anonim

Bluetooth is een draadloos communicatieprotocol tussen elektronische apparaten die dit type communicatie ondersteunen. Met Bluetooth kun je gratis verschillende bestanden overzetten en een verbinding onderhouden tussen apparaten die zich binnen een afstand van maximaal 30 m bevinden.

Hoe een USB Bluetooth-adapter aan te sluiten?
Hoe een USB Bluetooth-adapter aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

De standaardset van de Bluetooth USB-adapterkit bevat een cd met installatiestuurprogramma's en de Bluetooth USB zelf, die eruitziet als een USB-geheugenstick.

Stap 2

Wanneer u voor de eerste keer Bluetooth aansluit, moet u een stuurprogramma installeren dat de computer aanpast aan dit type apparaat. Om dit te doen, verwijdert u de schijf die bij de USB-adapter is geleverd en plaatst u deze in het diskettestation van uw computer. Het systeem zal automatisch de nieuwe opstartschijf detecteren en toestemming vragen om nieuwe hardware te installeren. Klik op OK en ga verder met het downloaden van het programma.

Stap 3

Elke stap van het downloaden van de installatiebestanden vereist de toestemming van de computerbeheerder. Een ervaren gebruiker kan de standaardinstellingen van het programma wijzigen en aanpassen aan hun voorkeuren. Als u echter niet bekwaam genoeg bent in het aanpassen van de functies van uw computer, selecteert u de automatische installatie van het stuurprogramma volgens de aanbevelingen van het systeem. Om dit te doen, gaat u bij elke volgende stap akkoord met de keuze van het systeem door op de knoppen "Volgende" en OK te drukken.

Stap 4

U moet enkele minuten wachten voordat het systeem de installatie van het programma voltooit. Er verschijnt een melding over de succesvolle installatie van het stuurprogramma op uw computermonitor. Wanneer het nieuwe programma klaar is met laden, moeten de meeste systemen opnieuw worden opgestart. Ga ermee akkoord. Daarna zal het Bluetooth-programma op de computer gaan werken.

Stap 5

Verwijder na het opnieuw opstarten de schijf uit het station. Bewaar het dan zeker!

Stap 6

Steek het Bluetooth-apparaat in een USB-poort van uw computer. Het systeem zal het nieuwe apparaat automatisch detecteren en ermee aan de slag gaan. Dubbelklik op de Bluetooth-snelkoppeling op uw computer en de adapter begint te zoeken naar apparaten die beschikbaar zijn voor Bluetooth-communicatie. Schakel Bluetooth-zichtbaarheid op uw telefoon in als u deze met uw computer wilt koppelen.

Stap 7

Bij een nieuwe verbinding moet u een wachtwoord invoeren om de beveiliging van de apparaten te garanderen. Als er geen speciale code is ingesteld op uw computer of telefoon, voert u hetzelfde nummer in de bevestigingsvelden van beide gadgets in, bijvoorbeeld 1111.

Stap 8

Als u klaar bent met Bluetooth, sluit dan de toegang tot dit communicatieprotocol om de veiligheid te garanderen. Koppel de Bluetooth USB-adapter los van uw computer tot u hem de volgende keer gebruikt.

Aanbevolen: