Hoe Een Bluetooth-headset Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-headset Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Bluetooth-headset Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bluetooth-headset Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bluetooth-headset Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, April
Anonim

Draadloze accessoires voor desktop en mobiele computers winnen aan populariteit. Meestal wordt Bluetooth gebruikt voor communicatie tussen de laptop en de headset.

Hoe een bluetooth-headset op een laptop aan te sluiten
Hoe een bluetooth-headset op een laptop aan te sluiten

Het is nodig

Bluetooth-adapter

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele computer een ingebouwde Bluetooth-module heeft, gebruikt u deze om te koppelen met de headset. Hierdoor kun je USB-poorten, die al schaars zijn in laptops, niet bezetten met een aparte adapter. Maak verbinding met internet en bezoek de website van de fabrikant van uw mobiele computer.

Stap 2

Open het Downloadcentrum en download de nieuwste versie van de software die nodig is om de Bluetooth-module te bedienen. Installeer het hulpprogramma en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Laad uw draadloze headset op en zet hem aan. Open het menu Start en navigeer naar Apparaten en printers. Klik op de knop "Een apparaat toevoegen" in het bovenste deel van het werkvenster.

Stap 4

Gebruik voor Windows XP de optie Een draadloos apparaat aan het netwerk toevoegen. Nadat u de Bluetooth-headset hebt gedefinieerd, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het pictogram. Open de gebruikershandleiding van uw draadloze apparaat. Ontdek de code om verbinding te maken met de headset en voer deze in wanneer het bijbehorende venster verschijnt.

Stap 5

Open nu de geluidskaartmanager van uw computer. Configureer de parameters voor audiotransmissie. Selecteer de aangesloten Bluetooth-headset als het belangrijkste audio-uitvoerapparaat.

Stap 6

Als uw headset is uitgerust met een microfoon, past u de instellingen ervan aan. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Hardware en geluiden. Open het menu Geluidsapparaten beheren. Selecteer de gewenste hardware op het tabblad Afspelen.

Stap 7

Open nu het submenu "Opnemen". Markeer de microfoon van de Bluetooth-headset en klik op de knop Standaard. Klik nu op de knop Eigenschappen. Open het tabblad "Niveaus" en configureer de instellingen voor de microfoon. Sla uw instellingen op. Controleer de kwaliteit van uw headset.

Aanbevolen: