Een Browser Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Browser Downloaden
Een Browser Downloaden

Video: Een Browser Downloaden

Video: Een Browser Downloaden
Video: Как скачать новый браузер Cent Browser. Установка браузера 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een browser te downloaden ontstaat wanneer een schoon besturingssysteem is geïnstalleerd. In de regel is een soort browser standaard geïnstalleerd in elk besturingssysteem. Maar als het niet bij u past, of als de browser die in het besturingssysteem is geïnstalleerd verouderd is, moet u de browser downloaden.

Een browser downloaden
Een browser downloaden

Een browser downloaden

Merk op dat het besturingssysteem meerdere browsers kan hebben, maar dat er slechts één kan worden aangewezen als de standaardbrowser. Op deze manier kunt u meerdere browsers installeren zonder het besturingssysteem te beschadigen.

Mozilla Firefox downloaden

Als je een fan bent van de Mozilla-browser, ga dan naar de officiële website van de browser. Bovenaan de pagina ziet u het woord "Mozilla". Klik erop - er wordt een menu geopend. Klik op de link "Firefox" en klik vervolgens op "Download een nieuwe kopie". U ziet een lijst met gelokaliseerde versies van de Mozilla Firefox-browser voor Windows, MacOS, Linux (32- en 64-bits versies).

Merk op dat de Firefox-browser van Debian Iceweasel wordt genoemd. Er is een speciale repository voor deze Linux die je aan het systeem kunt toevoegen. Voeg hiervoor de volgende regel toe aan het bestand /etc/apt/sources.list: deb https://mozilla.debian.net/wheezy-backports iceweasel-release

en loop:

  • apt-get update
  • apt-get install iceweasel

Opera downloaden

Als je de browser wilt downloaden en een fan bent van Opera, welkom op de officiële website van het bedrijf: opera.com. Rechts op de hoofdpagina van de site kunt u de Opera-browser downloaden voor het besturingssysteem dat u hebt geïnstalleerd.

Internet Explorer downloaden

Met deze browser is dat lastiger, aangezien de officiële versie op de website van Microsoft staat. Het is niet eenvoudig om de Internet Explorer-browser te downloaden. U moet naar de officiële website microsoft.com gaan en de zoekfunctie gebruiken om naar de gewenste sectie te gaan. Merk op dat dit de enige browser is die geen Unix-versie heeft.

Hoe Google Chrome te downloaden

Ga naar chrome.google.com. U kunt de browser downloaden voor het besturingssysteem dat u hebt geïnstalleerd. Als je chrome wilt downloaden voor een ander besturingssysteem, volg dan de link "Download Google Chrome voor een ander platform". Op de pagina waar u zich bevindt, zijn browserversies beschikbaar voor iOS, Android, MacOS en Windows7/8.

Aanbevolen: