Een Nieuwe Browser Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Browser Downloaden
Een Nieuwe Browser Downloaden

Video: Een Nieuwe Browser Downloaden

Video: Een Nieuwe Browser Downloaden
Video: How to Install Google Chrome on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Browser is een applicatie waarmee een gebruiker toegang kan krijgen tot internet, bronnen kan bekijken die voor hem van belang zijn, en bestanden kan uitwisselen met andere mensen. Deze applicaties worden gratis verspreid, ze hebben ingebouwde extra functies die het werk van de gebruiker vergemakkelijken. Er zijn een paar stappen om een nieuwe browser naar uw computer te downloaden.

Een nieuwe browser downloaden
Een nieuwe browser downloaden

instructies:

Stap 1

Na installatie van het Windows-besturingssysteem is de Internet Explorer-browser beschikbaar voor de gebruiker. In andere gevallen kan een andere toepassing op de computer zijn geïnstalleerd. Hoe het ook zij, haast u niet om uw oude browser te verwijderen. Hiermee moet je nog een nieuwe downloaden.

Stap 2

Bepaal welke browser je wilt gebruiken: Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome of een andere applicatie. Start uw oude browser en ga naar de officiële website van de ontwikkelaar van de software die u hebt gekozen (https://mozilla-russia.org, https://opera.yandex.ru enzovoort).

Stap 3

Op alle sites bevindt de knop voor het laden van de browser zich op de startpagina, deze is groot genoeg zodat u deze niet kunt missen. Klik op de knop en selecteer een map om het installatiebestand op uw computer op te slaan.

Stap 4

Wacht tot het downloaden van het bestand is voltooid. Ga naar de map waar het is opgeslagen. Browsers worden automatisch geïnstalleerd, dus zelfs een beginnende gebruiker kan de taak aan.

Stap 5

Klik met de linkermuisknop op het icoon van het installatiebestand (setup.exe of install.exe) en volg de instructies van de "Installatiewizard". Wanneer het opslaan van de bestanden die nodig zijn voor de browserwerking is voltooid, sluit u het installatievenster door op de knop "Voltooien" te klikken.

Stap 6

Daarna is de nieuwe browser klaar voor gebruik. Klik op het pictogram op het "bureaublad", in het menu "Start" of op de snelstartbalk "Taakbalk". De oude browser kan dan worden verwijderd.

Stap 7

Om de oude browser te verwijderen, gaat u naar de map waar deze is geïnstalleerd en selecteert u het bestand uninstall.exe door erop te klikken met de linkermuisknop. Het verwijderen gebeurt ook automatisch. Wacht tot de bewerking is voltooid, sluit het venster "Wizard programma's verwijderen".

Stap 8

Als om de een of andere reden het bestand uninstall.exe niet start, roept u het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm op (dit wordt opgeroepen via het menu Start).

Aanbevolen: