Hoe Het Opera-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opera-programma Te Installeren
Hoe Het Opera-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Opera-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Opera-programma Te Installeren
Video: How to Download And Install Opera Browser in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Opera-webbrowser is tegenwoordig een van de meest populaire internetsurfprogramma's. Het is erg snel, lichtgewicht en vereist geen overmatige systeembronnen. Bovendien is Opera zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Zelfs de meest onervaren gebruiker kan het op zijn computer installeren. Om dit te doen, volgt u gewoon een reeks eenvoudige stappen.

Hoe het Opera-programma te installeren
Hoe het Opera-programma te installeren

instructies:

Stap 1

Voordat u de installatie zelf start, downloadt u het installatiebestand van het programma van internet. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant op www.opera.com. Hoewel de Opera-browser de ontwikkeling is van een Noors bedrijf, heeft het volledig gelokaliseerde versies in de Russische taal. Als u zich in Rusland bevindt, wordt de sitepagina ook in het Russisch geladen

Stap 2

Op de hoofdpagina van de site, bovenaan, vind je een grote knop met de tekst "Download Windows-versie". Als uw computer dit besturingssysteem gebruikt, klikt u erop en downloadt u het installatiebestand van het programma naar uw harde schijf. Als je een ander besturingssysteem hebt, zie je de bijbehorende browserversies op dezelfde pagina iets lager. Het installatiebestand neemt slechts 13-14 MB in beslag.

Stap 3

Sluit voordat u Opera installeert alle toepassingen (computerprogramma's) die eerder op uw computer waren geopend. Open de map waarin u het Opera-installatiebestand hebt opgeslagen. U kunt het herkennen aan de grote rode letter "O" die als pictogram wordt gebruikt en de extensie.exe. Dubbelklik op het bestand met de muis of open het via het contextmenu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt.

Stap 4

Allereerst wordt een servicevenster voor het selecteren van de installatietaal voor u geopend. Standaard is het Russisch. Selecteer de taal die bij u past en klik op de knop "OK". De installatiewizard wordt gestart en er verschijnt een bijbehorend bericht. Klik in het wizardvenster dat wordt geopend op de knop "Volgende".

Stap 5

Het volgende venster is de "Opera Browser License Agreement". Aangezien Opera gratis is, hoeft u er niet voor te betalen of sleutels en codes in te voeren. Klik gewoon op de knop "Ik ga akkoord". Het proces van directe installatie van het programma zal starten. Bemoei je er niet mee en werk op dit moment niet met andere programma's, wacht gewoon even.

Stap 6

Na het einde van het installatieproces verschijnt er een venster op uw scherm met een melding hierover. Klik daarin op de knop "Voltooien" en verlaat de wizard. Zoek het Opera-browserpictogram (grote rode letter "O") op het bureaublad van uw computer en dubbelklik op het programma om het programma uit te voeren. Standaard laadt u in eerste instantie de pagina van de ontwikkelaarssite met informatie over de mogelijkheden van de browser en zijn opties. Als je nog nooit met dit programma hebt gewerkt, lees dan de verstrekte informatie. Ze zullen u helpen om beter door het programma te navigeren en het correct te configureren volgens uw behoeften.

Aanbevolen: