Tekst Op Een Afbeelding Afdrukken

Inhoudsopgave:

Tekst Op Een Afbeelding Afdrukken
Tekst Op Een Afbeelding Afdrukken

Video: Tekst Op Een Afbeelding Afdrukken

Video: Tekst Op Een Afbeelding Afdrukken
Video: Word - Tekst op afbeelding 2024, Mei
Anonim

Om posters, wenskaarten te maken, ook die in elektronische vorm worden verzonden, is het vaak nodig om tekst of een inscriptie in een kant-en-klare afbeelding in te voegen. Dit kan worden gedaan door grafische editors, bijvoorbeeld Paint

Tekst op een afbeelding afdrukken
Tekst op een afbeelding afdrukken

instructies:

Stap 1

Verf openen. Controleer of de functie dekkende achtergrond is geactiveerd of niet: ga naar het gedeelte "Beeld" en vervolgens naar "Ondoorzichtige achtergrond". U kunt de gewenste parameter bepalen door de afwezigheid van vinkjes naast de bovenstaande opdrachten.

Stap 2

Vervolgens moet u de gewenste afbeelding van het opgeslagen bestand naar Paint transporteren. Zoek de opdracht "Bewerken" en vervolgens "Plakken uit bestand".

Stap 3

Zoek de afbeelding die moet worden verwerkt, klik op de opdracht "Openen". Het resultaat is het uiterlijk van de afbeelding in het Paint-venster. In de standaardset tools is er een die wordt aangegeven met de hoofdletter A, u moet deze selecteren, omdat hij degene is die de inscriptie zal maken.

Stap 4

Markeer de plaats op de foto die de inscriptie zal innemen. Markeer de geselecteerde plaats met een klik. Er verschijnt een venster voor de tekst, om een lettertype te selecteren, in het venster moet u met de rechtermuisknop klikken en de parameter "Text Attributes Panel" selecteren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het kleurengamma waaruit u kunt kiezen zich bevindt in het gedeelte "Palet", waar u op basis van uw eigen voorkeuren of uit de ontvangen technische opdracht de best passende kleur kunt kiezen.

Stap 6

Nadat aan alle bovenstaande voorwaarden voor het maken van de tekst op de afbeelding is voldaan, kunt u doorgaan met het belangrijkste - schrijven. De tekst zelf kan als het ware "live" worden getypt of al eerder geschreven worden gekopieerd.

Aanbevolen: