Een Pagina Met Tekst Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Pagina Met Tekst Afdrukken
Een Pagina Met Tekst Afdrukken

Video: Een Pagina Met Tekst Afdrukken

Video: Een Pagina Met Tekst Afdrukken
Video: Afdrukken met Word 2024, April
Anonim

Bij het werken op een computer is het vaak nodig om een pagina af te drukken zodat de informatie bij de hand is. Dit kunnen belangrijke documenten zijn of interessante webpagina's.

Een pagina met tekst afdrukken
Een pagina met tekst afdrukken

Noodzakelijk

  • computer;
  • Printer;
  • papier.

instructies:

Stap 1

Sluit een printer aan op je computer of laptop. Om de printer te laten werken, moeten de stuurprogramma's op de computer zijn geïnstalleerd. Gebruik de meegeleverde schijf om de printer te installeren. Zorg ervoor dat de printer wordt herkend door het besturingssysteem van uw computer of laptop wanneer u deze aansluit. Zorg ervoor dat de kabel van de printer naar de computer is aangesloten, de printer is aangesloten op een stopcontact en dat het indicatielampje brandt. De printer moet een zwarte inktpatroon hebben (als u een pagina in zwart-wit gaat afdrukken) of kleureninktpatronen (als u een pagina in kleur gaat afdrukken). Plaats het vereiste aantal vellen in de speciale papierlade.

Stap 2

Bereid de pagina voor om af te drukken. Als u Microsoft Word of een andere teksteditor gebruikt, maakt u de tekst op en geeft u deze het gewenste uiterlijk. Stel het gewenste lettertype en de gewenste kleur in op staande of liggende afdrukstand van het vel, geef de grootte van de marges op, enz. Begin met afdrukken.

Stap 3

Als u een afbeelding wilt afdrukken, kan dit in de meeste grafische editors, ook door naar het tabblad "Bestand" - "Afdrukken" te gaan of door op het afdrukpictogram te klikken. De "wizard Foto afdrukken" wordt weergegeven. Klik op "Volgende", vink de vakjes aan naast de afbeeldingen om af te drukken en klik nogmaals op "Volgende". Het programma zal u vragen om een printer te selecteren.

Stap 4

Soms is het nodig om een webpagina af te drukken. Veel webpagina's hebben speciale lichtgewicht versies om af te drukken - meestal staat er een pictogram met het label 'Afdrukversie' in de hoek onder of boven het artikel. Als u de pagina wilt afdrukken zoals deze is, samen met alle elementen, advertenties en andere dingen, gebruikt u het browsertabblad "Bestand" - "Afdrukken".

Aanbevolen: