Hoe Maak Je Een Kalender In Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kalender In Het Programma
Hoe Maak Je Een Kalender In Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Kalender In Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Kalender In Het Programma
Video: Hoe maak ik een event in de kalender? 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd wordt de moderne mens steeds meer aangetrokken door de beschikbaarheid van informatie. Het oog van een persoon valt bijvoorbeeld eerder op een kalenderafbeelding dan op een schilderij. Als de kalender op een originele manier wordt uitgevoerd, geeft het een kans om de aandacht te trekken. Gebruik hiervoor de mogelijkheden van het programma TKexe Kalender.

Hoe maak je een kalender in het programma
Hoe maak je een kalender in het programma

Noodzakelijk

TKexe Kalender-software

instructies:

Stap 1

Als je met andere hulpprogramma's van dit plan hebt gewerkt voordat je met dit programma kennismaakte, zul je een aanzienlijk verschil merken. Direct na het starten wordt u "begroet" door een master-assistent, er verschijnen dialoogvensters op het scherm, waarin u tips en richtlijnen vindt voor het maken van een kalender.

Stap 2

U kunt het programma downloaden via de volgende link https://www.tkexe.de/kalender/install/setup_ca_ru.exe (van de officiële website). Na de installatie start u het door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad. Er verschijnt een dialoogvenster in het hoofdvenster van het programma, waarin u op de knop "Een nieuw bestand maken" moet klikken.

Stap 3

Vervolgens moet je het type kalender selecteren dat je wilt maken, hier is de keuze vrij groot. U moet de grootte van de kalender instellen, deze wordt standaard gemeten in punten (pixels). Zorg ervoor dat u de juiste paginapositie opgeeft wanneer u uw kalender afdrukt (liggende of staande afdrukstand). Deze actie kan ook in de automatische modus worden uitgevoerd door op de knop "Aanbevolen maten" te klikken.

Stap 4

In de meeste gevallen werken gebruikers van dit programma met A4-afbeeldingen, wat het volledige recht geeft om kalenders van precies dit formaat te maken. U moet ook het aantal maanden opgeven dat op de kalender wordt weergegeven. Zo kan er een kalender gemaakt worden voor 6, 12 en 18 maanden.

Stap 5

Selecteer vervolgens een van de meegeleverde sjablonen en begin met bewerken door de afbeeldingen te vervangen die u niet leuk vindt. Klik op het menu Opties en selecteer de regel Dagen om de volgorde van de dagen van de week aan te passen. In sommige landen is het begin van de week niet maandag, maar zondag.

Stap 6

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw agenda, klikt u in het bovenste menu op "Bestand" en selecteert u "Afdrukken". Stel de printer in voor het afdrukken van kalenders, plaats papier in de lade en klik vervolgens op Afdrukken.

Aanbevolen: