Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf In Het Alcohol-programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf In Het Alcohol-programma
Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf In Het Alcohol-programma

Video: Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf In Het Alcohol-programma

Video: Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf In Het Alcohol-programma
Video: How To Create a Virtual Machine running Windows 10 2024, April
Anonim

Om sommige cd- of dvd-programma's goed te laten werken, is alleen het kopiëren van de bestanden niet voldoende. Soms is het nodig om een afbeelding van het opslagmedium te maken om volledige toegang te krijgen tot de benodigde gegevens.

Hoe maak je een virtuele schijf in het Alcohol-programma
Hoe maak je een virtuele schijf in het Alcohol-programma

Noodzakelijk

  • -Alcohol 120%;
  • - Dvd drive.

instructies:

Stap 1

Alcohol 120% is een zeer populair programma dat is ontworpen om afbeeldingen van dvd's te maken en er vervolgens mee te werken. Ga naar https://trial.alcohol-soft.com/en/downloadtrial.php en download een proefversie van dit hulpprogramma.

Stap 2

Pak de gegevens uit het gedownloade archief uit en voer het installatie-exe-bestand uit. Wacht tot de installatie is voltooid en start uw computer opnieuw op. Voer het programma Alcohol 120% uit en open het menu "Virtuele schijven". Zoek het veld "Aantal virtuele schijven" en voer het nummer in 1. Klik op de knop "Toepassen".

Stap 3

Open de lade van uw dvd-station en plaats de schijf die u wilt kopiëren erin. Keer terug naar het hoofdmenu van het programma en ga naar het item "Afbeelding maken". Selecteer het dvd-station waarin u de schijf hebt geplaatst. Klik volgende".

Stap 4

Geef de map op waarin het schijfkopiebestand wordt opgeslagen. Voer de naam van het toekomstige bestand in en klik op de knop "Volgende". Het beeldvormingsproces kan meer dan een uur duren. De duur ervan hangt af van de mogelijkheden van uw dvd-station en de kenmerken van de schijf die wordt gelezen.

Stap 5

Nadat de beeldbewerking is voltooid, verwijdert u de schijf uit het station. De naam van de gemaakte afbeelding verschijnt in het hoofdmenu van het programma. Klik erop met de rechtermuisknop en beweeg met de muis over het item "Mount to device". Selecteer in het geopende menu een virtueel dvd-station door er met de linkermuisknop op te klikken.

Stap 6

Als u een gratis analoog van het Alcohol-programma wilt gebruiken om met afbeeldingen te werken, download dan het Daemon Tools Lite-programma van de site https://www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite. Installeer het, klik met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram en selecteer "Afbeelding maken". Verdere acties verschillen niet veel van het algoritme voor het werken met het Alcohol 120%-programma.

Aanbevolen: