Hoe Muziek Van Een Speler Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van Een Speler Op Schijf Te Branden
Hoe Muziek Van Een Speler Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Muziek Van Een Speler Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Muziek Van Een Speler Op Schijf Te Branden
Video: windows mediaplayer: cd branden 2024, Mei
Anonim

Naast de basisfuncties voor het afspelen van media, brandt Windows Media Player ook muziek op optische schijven. Houd er rekening mee dat deze bewerking geen inbreuk mag maken op het auteursrecht.

Hoe muziek van een speler op schijf te branden
Hoe muziek van een speler op schijf te branden

Noodzakelijk

een computer met een schrijfstation

instructies:

Stap 1

Koop een cd-r- of cd-rw-schijf in winkels in uw stad. Je kunt het beste je muziekvoorkeur geven aan cd-r-media. Maak een lijst van de bestanden die moeten worden opgenomen en ga verder met het compileren van de opname door Windows Media Player te openen.

Stap 2

Selecteer in het rechtermenu het item "Branden" en sleep de bestanden van uw bibliotheek naar het opstelveld van het schijfmenu. Neem op met de juiste opdracht. Deze optie is relevant voor het opnemen van cd-audio, ondersteund door de meeste apparaten. Het belangrijkste nadeel is de kleine bestandscapaciteit; het is zelden mogelijk om meer dan 20 items in de lijst op te nemen, ook al wogen de MP3-bronnen niet zo veel.

Stap 3

Als u muziek op dvd's wilt branden, moet u eerst controleren of uw drive deze functie ondersteunt door naar het label op het voorpaneel te kijken. Kopieer daarna de audiobestanden naar uw verwisselbare opslagapparaat en brand ze met standaard Windows-hulpprogramma's als het besturingssysteem Vista of Seven op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Gebruik hulpprogramma's van derden, zoals CD Burner XP, om te branden in besturingssystemen XP en lager. Selecteer het maken van het juiste type schijf en ga verder met het bewerken van de inhoud met de knop "Toevoegen". Hier kunt u een groot aantal bestanden gebruiken, afhankelijk van de opslagcapaciteitslimiet.

Stap 5

Je kunt op deze manier ook een cd branden, maar dat heeft weinig zin. Houd er ook rekening mee dat deze volgorde geldig is voor weergave op apparaten die opneembare bestandsindelingen ondersteunen en dvd's lezen. Registreer het project.

Stap 6

Controleer na het opnemen uw schijven op de computer en op de apparaten waarvoor ze bedoeld zijn. Als er bepaalde problemen zijn tijdens het opnemen, verlaag dan de snelheid van de schijf in de instellingen.

Aanbevolen: