Kaspersky Anti-Virus Registreren

Inhoudsopgave:

Kaspersky Anti-Virus Registreren
Kaspersky Anti-Virus Registreren

Video: Kaspersky Anti-Virus Registreren

Video: Kaspersky Anti-Virus Registreren
Video: КАК УСТАНОВИТЬ АНТИВИРУС KASPERSKY БЕСПЛАТНО / ЛУЧШИЙ БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС KASPERSKY FREE 2024, Mei
Anonim

Als Kaspersky Anti-Virus op een pc is geïnstalleerd en het tegelijkertijd niet is geactiveerd, heeft het weinig baat bij zijn werk. Dit is te wijten aan het feit dat niet-geregistreerde versies van het programma hun antivirusdatabases niet bijwerken, waardoor ze machteloos zijn tegen nieuw opkomende virussen. Daarom moet u na het installeren van Kaspersky een licentiesleutel verkrijgen.

Kaspersky Anti-Virus registreren
Kaspersky Anti-Virus registreren

instructies:

Stap 1

Er zijn veel versies van het programma, maar het registratieproces is voor hen vrijwel hetzelfde.

Open het programmavenster door te dubbelklikken op het pictogram in het systeemvak. Als er geen pictogram in het systeemvak is, is het programma mogelijk niet actief. Start het programma, open hiervoor het menu "Start", selecteer in het gedeelte "Programma's" het item "Kaspersky Anti-Virus".

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Licentie".

Misschien was het programma eerder geactiveerd, maar stopte het met updaten. Dit kan gebeuren door de zwarte lijst van de activeringssleutel. In dit geval moet u de oude sleutel verwijderen. Volg de link "Samenvoegen / Verwijderen" en klik op het item "Sleutel verwijderen".

Stap 3

Als de applicatie niet geactiveerd is, zal deze dit direct melden en een activatiesleutel aanvragen. Selecteer "Activeer de applicatie" en volg de link "Activeren met een sleutel". Klik op de knop "Bladeren …" en navigeer naar de locatie waar de nieuwe sleutel is opgeslagen en klik vervolgens op de knop "Openen".

Stap 4

Nadat de sleutel is geladen, controleert het programma deze op geschiktheid - of deze geschikt is voor deze versie van het programma, of deze is verlopen, etc., als alles in orde is, kunt u op de knop "Activeren" klikken. Dan kunt u zien wanneer de sleutel verloopt en een nieuwe activering vereist is.

Aanbevolen: