Pictogrammen Op Bestanden Installeren Install

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Op Bestanden Installeren Install
Pictogrammen Op Bestanden Installeren Install

Video: Pictogrammen Op Bestanden Installeren Install

Video: Pictogrammen Op Bestanden Installeren Install
Video: Как установить «Cacti» по шагам 2024, April
Anonim

Het is geen toeval dat een personal computer zo wordt genoemd; met zijn hulp kan elk object in het besturingssysteem zijn eigen attributen, eigenschappen en zelfs ontwerp krijgen. Als ontwerp is er de mogelijkheid om kleine afbeeldingen of pictogrammen te gebruiken.

Pictogrammen op bestanden installeren install
Pictogrammen op bestanden installeren install

Noodzakelijk

Bestandspictogrammen instellen

instructies:

Stap 1

Het is de moeite waard om meteen te verduidelijken dat om het pictogram van het bestand zelf te wijzigen, het niet voldoende is om een set pictogrammen te hebben. De afbeelding wordt gewijzigd door het standaardprogramma voor dit bestandstype te vervangen. Hoe kan ik dat doen? Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen.

Stap 2

Klik op het tabblad Algemeen op de knop Bewerken. Selecteer in het geopende venster een nieuw standaardprogramma en klik op de knop "OK". Als het programma dat u zoekt niet in de lijst staat, klikt u op de knop Bladeren, specificeert u het pad naar het uitvoerbare bestand en klikt u op Openen.

Stap 3

De bovenstaande methode heeft veel ongemakken, dus het wordt aanbevolen om een snelkoppeling naar het gewenste bestand te maken en het pictogram te wijzigen in het gewenste. Daarvoor moet u op internet een set pictogrammen zoeken en naar uw computer downloaden die qua uiterlijk aan uw vereisten voldoen.

Stap 4

Maak een snelkoppeling naar het bestand. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Snelkoppeling maken" in het contextmenu. Open vervolgens op dezelfde manier het snelmenu en klik op het tabblad "Snelkoppeling" op de knop "Pictogram wijzigen".

Stap 5

Klik in het geopende venster op de knop "Bladeren" en geef het pad naar het pictogrambestand op, klik vervolgens op de knop "Openen" en tweemaal op "OK" of druk op Enter.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u de pictogrammen gebruiken die in bijna elk exe- of dll-bestand voorkomen. Grofweg kunnen pictogrambestanden in één bestand worden opgenomen; sommige sets worden volgens dit principe gemaakt.

Stap 7

Om de standaardpictogrammen te herstellen, moet u het bestand shell32.dll openen, dat zich bevindt op C: / WINDOWS / system32. Klik in de applet Pictogram wijzigen op de knop Bladeren en geef het pad naar het bestand op. Na het openen selecteert u het pictogram en klikt u twee keer op de knop "OK" (om alle pictogrammen te bekijken, gebruikt u de schuifregelaar onderaan het venster).

Aanbevolen: