Waar Pictogrammen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Waar Pictogrammen Te Installeren
Waar Pictogrammen Te Installeren

Video: Waar Pictogrammen Te Installeren

Video: Waar Pictogrammen Te Installeren
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s u0026 meer!* 2024, Maart
Anonim

Wanneer u een bepaald Windows-thema selecteert, kunnen de standaardpictogrammen van bestanden en mappen veranderen. Maar de gebruiker houdt niet altijd van de standaardcollecties, vooral omdat je op internet erg mooie en hoogwaardige pictogrammen kunt vinden die ideaal passen bij de bureaubladachtergrond. Maar nadat ze hun favoriete verzameling pictogrammen van internet hebben gedownload, weten beginners niet altijd hoe en waar ze deze moeten installeren.

Waar pictogrammen te installeren
Waar pictogrammen te installeren

instructies:

Stap 1

U kunt pictogrammen in elke map opslaan, zolang u zelf het pad naar de gewenste map onthoudt. Om uw eigen pictogram in plaats van het standaardpictogram in te stellen, verplaatst u de muiscursor naar de geselecteerde map, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 2

Zorg ervoor dat u zich op het tabblad Instellingen bevindt en let op het veld Mappictogrammen. Klik op de knop "Pictogram wijzigen". Er wordt een extra venster geopend met standaardpictogrammen. Om uw eigen pictogram toe te wijzen, klikt u op de knop "Bladeren" en geeft u het pad op naar de map met de aangepaste verzameling. Markeer het gewenste pictogram en klik op de knop "Openen". Pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 3

De pictogrammen van pictogrammen als "Mijn documenten", "Desktop", "Prullenbak" en "Netwerkomgeving" veranderen iets anders. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en selecteer Eigenschappen in het menu. Ga naar het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Bureaublad aanpassen". Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 4

Zorg ervoor dat u zich op het tabblad Algemeen bevindt. Selecteer in het veld "Bureaubladpictogrammen" de miniatuur van het element waaraan u een nieuw pictogram wilt toewijzen en klik op de knop "Pictogram wijzigen". Geef met de knop "Bladeren" het pad op naar het pictogram dat u wilt installeren en bevestig de nieuwe instellingen met de knop OK of "Toepassen".

Stap 5

Om de pictogrammen van bepaalde soorten bestanden te wijzigen, opent u een willekeurige map, selecteert u het item "Extra" in de menubalk en het subitem "Mapopties". Ga in het nieuwe dialoogvenster naar het tabblad Bestandstypen. Selecteer het bestand met de gewenste extensie en klik op de knop "Geavanceerd" in het veld "Informatie voor het bestandstype".

Stap 6

Een extra venster "Wijzig de eigenschappen van een bestandstype" wordt geopend. Klik daarin op de knop "Icoon wijzigen", geef de map op waar het gewenste pictogram zich bevindt, bevestig de acties met de knop OK en pas de instellingen toe.

Aanbevolen: