Hoe Pictogrammen Voor AVI-bestanden Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pictogrammen Voor AVI-bestanden Te Veranderen
Hoe Pictogrammen Voor AVI-bestanden Te Veranderen

Video: Hoe Pictogrammen Voor AVI-bestanden Te Veranderen

Video: Hoe Pictogrammen Voor AVI-bestanden Te Veranderen
Video: Premiere Pro 2021: How to import MKV/MOV/AVI Files in Hindi (Subtitles Urdu u0026 English) 2024, April
Anonim

Met pictogrammen kunt u in één oogopslag zien tot welk type een bepaald bestand behoort. Dit is erg handig, maar in sommige gevallen wil de eigenaar van de computer ze misschien wijzigen. De procedure voor het vervangen van pictogrammen is vrij eenvoudig en toegankelijk voor elke gebruiker.

Hoe pictogrammen voor AVI-bestanden te veranderen
Hoe pictogrammen voor AVI-bestanden te veranderen

Noodzakelijk

Standaard Programma Editor-programma; - Tune Up Utilities-programma

instructies:

Stap 1

De noodzaak om een pictogram te vervangen komt relatief zelden voor - meestal in een situatie waarin een nieuw programma het pictogram van het bestand waarin u geïnteresseerd bent heeft gewijzigd. Het programma kan worden verwijderd, maar het gewijzigde pictogram blijft. In dit geval moet deze worden vervangen.

Stap 2

Kies het pictogram dat u nodig hebt als u de pictogrammen in het besturingssysteem niet wilt gebruiken. Maak een aparte map voor de iconen en plaats de gevonden afbeeldingen daarin.

Stap 3

Open een willekeurige map als u Windows XP gebruikt. Zoek het tabblad Extra in het menu, selecteer Mapopties. Ga naar het tabblad Bestandstypen en zoek het AVI-bestandenpictogram in de lijst.

Stap 4

Markeer het gevonden pictogram en klik op de knop "Geavanceerd". Klik in het geopende venster op de knop "Pictogram wijzigen". Nu kunt u een ander pictogram uit de bestaande kiezen of uw eigen pictogram installeren. In het laatste geval klikt u op de knop "Bladeren", opent u de map met uw afbeeldingen en selecteert u het pictogrambestand. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 5

Bij gebruik van het Windows 7-besturingssysteem zal het wijzigen van de pictogrammen niet zo gemakkelijk werken. Dit kan alleen worden gedaan door het register te bewerken of door speciale hulpprogramma's te gebruiken. Het is niet de moeite waard om het register te bewerken, tenzij dit absoluut noodzakelijk is, dus het is beter om tools van derden te gebruiken, bijvoorbeeld het programma Default Programs Editor.

Stap 6

Download en voer de Editor voor standaardprogramma's uit. Houd er rekening mee dat om het te laten werken, u het geïnstalleerde NET Framework 3.5 nodig heeft, als het ontbreekt, verschijnt er een overeenkomstige waarschuwing. Wanneer het programmavenster wordt geopend, selecteert u Icoon om het pictogram te vervangen. De vervanging zelf is eenvoudig en intuïtief - u hoeft alleen maar het pictogram te selecteren om te vervangen en een nieuwe op te geven.

Stap 7

Het programma Tune Up Utilities kan ook helpen bij het wijzigen van de pictogrammen. Met zijn hulp kunt u niet alleen het uiterlijk van Windows wijzigen, maar ook vele andere instellingen uitvoeren. Het programma is gemakkelijk te gebruiken, er is een Russische versie.

Aanbevolen: