Hoe Png-pictogrammen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Png-pictogrammen Te Installeren
Hoe Png-pictogrammen Te Installeren

Video: Hoe Png-pictogrammen Te Installeren

Video: Hoe Png-pictogrammen Te Installeren
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, April
Anonim

Als u nadenkt over het wijzigen van de standaard applicatiepictogrammen, zult u zeker merken dat de meeste pictogrammen die op internet te vinden zijn, zijn gemaakt in een formaat dat Windows voor deze doeleinden niet ondersteunt, namelijk PNG. Er is een oplossing voor dit probleem en het is vrij eenvoudig.

Hoe-pictogrammen te installeren
Hoe-pictogrammen te installeren

instructies:

Stap 1

Aangezien standaard Windows-tools de mogelijkheid bieden om afbeeldingen in ICO-formaat als pictogrammen te installeren, zou het vrij logisch zijn om een PNG-pictogram te converteren naar een formaat dat geschikt is voor het systeem. Gebruik hiervoor een van de gratis online converters die speciaal voor dit doel zijn ontworpen: www.convertico.com of www.converticon.com

Stap 2

Ondanks de afwezigheid van de Russische taal in de interface, zal het voor een gebruiker die niet bekend is met Engels niet moeilijk zijn om de conversie uit te voeren. U hoeft alleen maar de toegang tot het PNG-bestand op uw computer op te geven, op de knop Converteren (of Exporteren) te klikken en het resulterende ICO-pictogram op uw harde schijf op te slaan.

Stap 3

De volgende stap is het voltooien van de installatie. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma of de map en selecteert u de opdracht "Eigenschappen" in het contextmenu. Klik op het tabblad "Snelkoppeling" (voor snelkoppelingen) of "Instellingen" (voor mappen) op de knop "Pictogram wijzigen" en geef het pad op naar het bestand dat u eerder naar ICO hebt geconverteerd. Klik op de knop "OK" om te voltooien, waarna de wijzigingen van kracht worden.

Aanbevolen: