Pictogrammen Installeren In Windows 7

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Installeren In Windows 7
Pictogrammen Installeren In Windows 7

Video: Pictogrammen Installeren In Windows 7

Video: Pictogrammen Installeren In Windows 7
Video: Windows 7 installeren 2024, April
Anonim

De installatie van nieuwe pictogrammen in het besturingssysteem Windows versie 7 behoort tot de categorie van personalisatietaken en wordt uitgevoerd met behulp van de standaardtools van het systeem zelf, zonder tussenkomst van aanvullende software.

Pictogrammen installeren in Windows 7
Pictogrammen installeren in Windows 7

instructies:

Stap 1

Download het archief met de geselecteerde pictogrammen naar uw computer en pak het op een geschikte plaats uit. Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Computer". Vouw de systeemschijfkoppeling uit en selecteer de map met de naam System32.

Stap 2

Selecteer alle bestanden van het gedownloade archief en open hun contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Kopiëren" op en plak ze in de map System32.

Stap 3

Roep het bureaubladcontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en "Personalisatie" te selecteren. Gebruik de opdracht "Bureaubladpictogrammen wijzigen" en selecteer het pictogram dat u wilt vervangen. Klik op de knop "Pictogram wijzigen" en geef het pad naar het gewenste pictogram op.

Stap 4

Gebruik een alternatieve methode om pictogrammen te wijzigen. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm". Open de link "De weergave en systeemprestaties aanpassen" door te dubbelklikken en het vinkje weg te halen in de regel "Thumbnails weergeven in plaats van pictogrammen". Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma voor de registereditor door op de knop OK te klikken.

Stap 6

Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer uit en maak daarin een nieuwe map met de naam Shell-pictogrammen. Open de gemaakte map en roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken in het rechtergedeelte van het dialoogvenster dat wordt geopend. Geef de opdracht Nieuw op en selecteer de optie DWORD-waarde. Typ 3 in het veld Parameter en bevestig uw keuze door op de OK-knop te drukken.

Stap 7

Roep het contextmenu van de aangemaakte parameter op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Wijzigen" te selecteren. Voer het volledige pad naar het bestand van het vereiste pictogram in de regel "Waarde" van het nieuwe dialoogvenster in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 8

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: