Hoe De Bescherming In Compass Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming In Compass Uit Te Schakelen
Hoe De Bescherming In Compass Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bescherming In Compass Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bescherming In Compass Uit Te Schakelen
Video: Hoe werkt de CPU deel 1 2023, Maart
Anonim

Compass-3D is een systeem voor driedimensionale modellering en ontwerp van verschillende objecten. Je kunt het gebruiken om vormen te maken. Het wordt niet alleen actief gebruikt door professionals, maar ook door studenten, omdat het leergemak, gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteit combineert. Een kenmerk van het programma is de aanwezigheid van een wiskundige kern en parametrische technologieën. Meestal wordt "Compass-3D" gebruikt om tekeningen in 2D- en 3D-indelingen te maken.

Hoe de bescherming in Compass uit te schakelen
Hoe de bescherming in Compass uit te schakelen

Noodzakelijk

Compass-3D-software

instructies:

Stap 1

U moet de bescherming van het programma omzeilen om de bestanden te openen. Om dit te doen, moet u "Compass-3D" naar uw computer downloaden vanaf de officiële website van het bedrijf. De toegang staat open voor alle gebruikers.

Stap 2

Installeer het programma in een apart aangemaakte map. Klik vervolgens op het bureaublad van de computer op de knop "Start" in het snelle toegangspaneel en selecteer "Alle programma's" "ASCON" "KOMPAS-3D-nummer van uw versie" "Extra programma's" "Kompasbescherming".

Stap 3

Er verschijnt een venster met de programmaparameters, waar u de Compass-3D-instellingen kunt wijzigen en bestanden kunt beveiligen.

Stap 4

Het is vereist om de functie "Parameters" uit te voeren. Verder moet u in het venster dat verschijnt alle selectievakjes uitschakelen. Het is alleen nodig om het naast de functie "De verwijdering van beveiliging van bestanden toestaan" te laten staan. Nu kunt u alle vensters sluiten met één klik op de OK-knop.

Stap 5

Voer de beveiligingscode "1234567890" in het bijbehorende veld in. Als gevolg hiervan is de bescherming in het Compass-3D-programma uitgeschakeld. Alle problemen met het openen van bestanden zouden weg moeten zijn. Indien nodig kunt u oude bestanden ontgrendelen die beveiligd zijn opgeslagen. Om dit te doen, plaatst u in het venster "Kompasbescherming" een vinkje naast de functie "Uitvinken". Vervolgens wordt het pad naar het bestand aangegeven.

Populair per onderwerp