Hoe De Netwerkkaart Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Netwerkkaart Te Bekijken
Hoe De Netwerkkaart Te Bekijken

Video: Hoe De Netwerkkaart Te Bekijken

Video: Hoe De Netwerkkaart Te Bekijken
Video: belgacom tv op netwerkkaart bekijken 2024, Mei
Anonim

Een netwerkkaart is een apparaat dat een computer nodig heeft om verbinding te maken met andere computers en om verbinding te maken met internet. In "Apparaatbeheer" kunt u zien welke netwerkkaart u hebt geïnstalleerd. Volg hiervoor deze stappen.

Netwerkadapters in Apparaatbeheer
Netwerkadapters in Apparaatbeheer

instructies:

Stap 1

Open het menu Start in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het item "Computer" en selecteer het item "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Het venster "Systemen" wordt uitgevouwen op het scherm.

Stap 3

Selecteer in het linker zijpaneel "Apparaatbeheer". Het besturingssysteem zal u vragen om de opening te bevestigen, klik op "OK". Als er op de computer een wachtwoord is ingesteld voor het beheerdersaccount, voert u dit in.

Stap 4

Er wordt een console voor je geopend met een lijst van alle apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd.

Stap 5

Zoek het gedeelte Netwerkadapters en klik op het plusteken ernaast. U ziet een lijst met netwerkkaarten die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Een typische regel met de naam van een netwerkkaart ziet er als volgt uit: "Realtek RTL8139 / 810x Fast Ethernet netwerkadapter".

Om de gedetailleerde informatie erover te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op de naam en klikt u op het item "Eigenschappen".

Aanbevolen: