Hoe Het Start-pictogram Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Start-pictogram Te Wijzigen
Hoe Het Start-pictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Start-pictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Start-pictogram Te Wijzigen
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, Mei
Anonim

Zolang Windows bestaat, hebben zoveel gebruikers ernaar gestreefd om de interface van het besturingssysteem aan te passen aan hun smaak en voorkeuren. Helaas ondersteunt Windows het aanpassen van de Start-knop niet. Maar onvermoeibare gebruikers zoeken en vinden manieren om ontwikkelaarsbeperkingen te omzeilen. Er zijn veel programma's en hulpprogramma's waarmee u de stijl- en uiterlijkinstellingen van Windows kunt wijzigen. Als je denkt dat het tijd is voor verandering, kun je proberen het uiterlijk van de Start-knop op je computer te veranderen.

Hoe het pictogram te veranderen
Hoe het pictogram te veranderen

Noodzakelijk

Windows-computer, StyleBuilder

instructies:

Stap 1

Zoek en download de gratis StyleBuilder-software op internet. Met dit programma kunt u het Start-pictogram bewerken en wijzigen. Installeer het op uw computer en start het opnieuw op.

Stap 2

Start StyleBuilder vanaf het menu Start - Alle programma's - TGTSoft. Open het menu Extra en selecteer Opties in de vervolgkeuzelijst. Nu moet je naar het tabblad "grafische editors" gaan en door op de knop "Nieuw" te drukken de naam invoeren van elke grafische editor die op je computer is geïnstalleerd. Klik op de knop naast het invoerveld en selecteer het pad naar de Program Files / Graphic_Editor_Name. Bevestig uw keuze door op OK te klikken.

Stap 3

De belangrijkste Windows-thema's worden weergegeven in de linkerhelft van het programmavenster. Klik op een van de thema's en selecteer vervolgens de knop Start in het voorbeeldvenster. Selecteer in het contextmenu het pad om de wijzigingen op te slaan. Bevestig door op OK te klikken.

Stap 4

De afbeelding van de huidige weergave van de knop wordt geopend in de grafische editor. Het blijft om verbeeldingskracht en creativiteit te tonen en je eigen unieke look van de "Start" -knop te creëren. Als u klaar bent, selecteert u het menu "Bestand - Opslaan". Sluit de grafische editor.

Stap 5

Keer terug naar het StyleBuilder-venster. Klik op de Reset-knop in het hoofdvenster en in het voorbeeldvenster. Klik op de knop Toepassen. U wordt gevraagd om de nieuwe Start-knop een naam te geven. Opslaan onder een willekeurige naam. Klik OK.

Stap 6

Het programma zal de ontwerpwijzigingen enige tijd verwerken. Nadat de verwerking is voltooid, klikt u op de knop "Test" op de werkbalk. Klik na het bekijken van het resultaat van het werk op "Sluiten"

Stap 7

Als u niet tevreden bent met het testresultaat, kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke vorm van de knop. Selecteer het item "Eigenschappen" in het contextmenu van het "Desktop" en stel op het tabblad "Uiterlijk" in het selectieveld de knopstijlen in die beschikbaar zijn in het besturingssysteem.

Aanbevolen: