Hoe Installeer Ik Windows Build

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows Build
Hoe Installeer Ik Windows Build
Anonim

Sommige gebruikers werken liever met aangepaste exemplaren van het Windows-besturingssysteem. Om de zogenaamde assemblages te installeren, moet u enkele aanbevelingen volgen.

Hoe installeer ik Windows build
Hoe installeer ik Windows build

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Start de procedure voor het installeren van het besturingssysteem zoals gebruikelijk. Zet uw computer of laptop aan en druk op de Del-toets om het BIOS-menu te openen. Zoek het menu Opstartapparaat. Het moet het item Boot Device Priority bevatten. Maak het open.

Stap 2

Stel het dvd-station in als het primaire opstartapparaat. Plaats de Windows-installatieschijf in dit apparaat en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf cd verschijnt op het scherm terwijl de computer opstart. Druk op een willekeurige toets op uw toetsenbord om op te starten vanaf schijf. Het volgende is het algoritme voor het installeren van de assembly van het Windows XP-besturingssysteem.

Stap 4

Wacht terwijl het programma enkele van de bestanden voorbereidt die nodig zijn om het installatieproces van het besturingssysteem te starten. Als u te maken heeft met een schijf met meerdere systemen, selecteert u de buildversie van het besturingssysteem dat u wilt installeren. Controleer vooraf de compatibiliteit van deze versie met uw computer.

Stap 5

Selecteer in het volgende venster de harde schijfpartitie waarop u dit besturingssysteem wilt installeren. Selecteer de optie "Partitie formatteren naar …" Als de grootte van de partitie groter is dan 32 GB, specificeer dan het bestandssysteem NTFS.

Stap 6

Druk op de F-toets om de start van het formatteringsproces van de partitie te bevestigen. Nadat het is voltooid, wordt de installatie van het besturingssysteem automatisch gestart. Tijdens dit proces wordt de computer twee keer opnieuw opgestart.

Stap 7

Nadat de eerste en tweede computer opnieuw zijn opgestart, verschijnt de regel Press any key to boot from CD opnieuw. Druk nooit op een toets. Anders begint het installatieproces van Windows XP opnieuw.

Stap 8

Wanneer u een kant-en-klaar besturingssysteem voor de eerste keer inschakelt, moet u de stuurprogramma's voor alle apparaten bijwerken. Voor dit doel raden we aan om de programma's Sam Drivers en Driver Pack Solution te gebruiken.

Aanbevolen: