Hoe De Build-versie Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Build-versie Te Weten Te Komen
Hoe De Build-versie Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Build-versie Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Build-versie Te Weten Te Komen
Video: Minecraft | Hoe ga je van het bouwen van NOOB naar PRO? 2024, April
Anonim

Veel programma's hebben verschillende versies van de assembly - vroeg, laat, sommige worden vrijgegeven om de fouten van de vorige te herstellen, sommige gewoon als een bijgewerkte versie. U moet de build-informatie kennen om computerproblemen te identificeren, plug-ins te installeren, enzovoort.

Hoe de build-versie te weten te komen
Hoe de build-versie te weten te komen

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen welke versie van het Windows-besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd, opent u het startmenu en selecteert u Uitvoeren. Er verschijnt een klein venster op het scherm, voer het commando "winver" in een lege regel zonder aanhalingstekens in en druk op Enter. Daarna moet de informatie waarin u geïnteresseerd bent op het scherm worden weergegeven. Deze opdracht is relevant voor Windows XP, Vista en Seven.

Stap 2

Als u wilt weten welke versie van een programma op uw computer is geïnstalleerd, opent u het venster met configuratie-instellingen en zoekt u naar "Systeeminformatie" of een vergelijkbaar menu-item. Niet te verwarren met het Help-menu, dit is heel anders. Let ook op het downloadvenster van het programma, in sommige daarvan wordt de montageversie direct op het scherm geschreven wanneer u deze opent.

Stap 3

Kijk naar de buildversie van het programma op de site waar je de software meestal downloadt. Ga ook naar de site van de programmaontwikkelaar en kijk of er een item in het bronnenmenu staat om de montage van het programma dat op uw computer is geïnstalleerd te definiëren.

Stap 4

Bekijk het software-installatiebestand. Misschien bevat de naam de informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 5

Download en installeer een speciaal hulpprogramma dat alle software weergeeft die op uw computer is geïnstalleerd, samen met de volledige informatie erover. Houd er rekening mee dat veel van hen geavanceerde functionaliteit hebben waarmee u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot andere informatie.

Stap 6

Open het configuratiescherm van de computer vanuit het startmenu. Zoek het item "Programma's toevoegen of verwijderen". Er verschijnt een groot venster op uw scherm met een volledige lijst van geïnstalleerde software, in sommige gevallen geeft het ook de assemblageversie aan in de naam van de applicatie.

Stap 7

Als u de buildversie van het besturingssysteem voor de PDA wilt weten, opent u de systeeminformatie in het configuratiescherm.

Aanbevolen: