Hoe Het Beveiligingscentrum Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beveiligingscentrum Te Verwijderen
Hoe Het Beveiligingscentrum Te Verwijderen

Video: Hoe Het Beveiligingscentrum Te Verwijderen

Video: Hoe Het Beveiligingscentrum Te Verwijderen
Video: Beveiliging verwijderen 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en zorg voor de gebruiker, soms, toegegeven, nogal vervelend. Bijna elke tweede gebruiker, na het installeren van dit systeem, is het eerste wat u moet doen om Gebruikersaccountbeheer, Firewall en Ondersteuningscentrum uit te schakelen. Een zelfverzekerde gebruiker heeft deze hulpprogramma's niet nodig om te werken, en beginners zullen deze tips helemaal niet begrijpen, maar eerder bang worden.

Hoe het Beveiligingscentrum te verwijderen
Hoe het Beveiligingscentrum te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu "Start" en zoek het gedeelte "Configuratiescherm" aan de rechterkant van het menu. Klik erop met de muisknop om het venster te openen. Ga naar het gedeelte "Systeem en beveiliging" en vervolgens naar het "Supportcentrum". Het is niet nodig om het ondersteuningscentrum volledig uit te schakelen, verwijder gewoon de vervelende meldingen. Klik op het item "Configure Support Center" in de lijst aan de linkerkant.

Stap 2

Schakel alle selectievakjes in dit venster uit. Of laat er wat voor jezelf achter. Het is de moeite waard om alle vakjes in het gedeelte Beveiligingsberichten uit te schakelen, omdat de antivirus deze taken uitstekend uitvoert. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Ga naar het item "Instellingen gebruikersaccountbeheer wijzigen" en zet de instellingen op het minimum, als u dit nog niet eerder hebt gedaan. Geef de nodige instellingen op voor het "Update Center", aangezien u geen berichten over de werking van dit hulpprogramma ontvangt als u het overeenkomstige selectievakje uitschakelt.

Stap 3

Wanneer u een effectieve antivirus zoals Kaspersky installeert, wordt Windows Firewall automatisch uitgeschakeld door het antivirusprogramma. Schakel de firewall handmatig uit via de taakbalk als u eenvoudigere antivirussoftware gebruikt. Het is echter vermeldenswaard dat het informatiecentrum op een pc u in realtime in staat stelt het apparaat te beschermen tegen bepaalde bedreigingen op internet, geïnfecteerde bestanden. Als deze functie is uitgeschakeld, moet er een gelicentieerd antivirusprogramma zijn.

Stap 4

Zoals de praktijk laat zien, speelt het informatiecentrum in het besturingssysteem geen grote rol, omdat het geen universeel middel is tegen virusbedreigingen. Als u uw computer volledig wilt beschermen, installeer dan naast antivirussoftware ook anti-spyware, zodat geen enkele module informatie van uw computer kan stelen.

Aanbevolen: