Beveiligingscentrum Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Beveiligingscentrum Uitschakelen
Beveiligingscentrum Uitschakelen

Video: Beveiligingscentrum Uitschakelen

Video: Jablotron alarmsysteem met een code in en uitschakelen. 2022, November
Anonim

Het Beveiligingscentrum is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem dat helpt om het veilig te houden. Tijdens zijn werk wordt in realtime bescherming tegen kwaadaardige programma's, beveiliging bij het werken in de internetomgeving, beheer van systeemaccountparameters, enz. uitgevoerd.

Beveiligingscentrum uitschakelen
Beveiligingscentrum uitschakelen

instructies:

Stap 1

Er zijn situaties waarin dit centrum moet worden uitgeschakeld, dit kan op twee manieren.

U kunt Beveiligingscentrum uitschakelen door enkele wijzigingen aan te brengen in het Windows-register.

Open het hoofdmenu "Start", dubbelklik op het item "Uitvoeren …". Voer in de opdrachtregel die wordt geopend Regedit in en klik op OK.

Stap 2

Het hulpprogramma Register-editor wordt gestart. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceswscsvc. Dubbelklik op de parameter Start en wijs deze de waarde "4" toe. Sla de instellingen op en sluit het registervenster.

Stap 3

Een andere manier om het centrum uit te schakelen, is door de bijbehorende service uit te schakelen.

Open het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Selecteer in het geopende venster "Administrative Tools" en vervolgens "Services".

Stap 4

Er wordt een venster geopend met een lijst van alle services die op de computer zijn geïnstalleerd. Zoek de regel "Security Center" in deze lijst, selecteer deze, klik op de werkbalk op de knop "Show Properties Window". Ga naar het tabblad "Algemeen", in de vervolgkeuzelijst "Opstarttype:", selecteer "Uitgeschakeld" en klik op OK.

Stap 5

Heel vaak is de reden voor het uitschakelen van dit centrum de frequente verschijnen van tooltips die het werk kunnen verstoren. In Windows 7 en Windows Vista is het mogelijk om meldingen te verwijderen zonder de service zelf uit te schakelen.

Gebruikers van Windows 7 moeten het Configuratiescherm openen, vervolgens "Pictogrammen in het meldingsgebied" selecteren en de juiste instellingen invoeren.

Stap 6

Als u Windows Vista gebruikt, opent u het "Beveiligingscentrum" door te dubbelklikken op het pictogram in de lade. In het menu-item "De manier wijzigen waarop Security Center u waarschuwt" selecteert u "Dit pictogram niet melden of weergeven (niet aanbevolen)".

Populair per onderwerp