Hoe Windows Beveiligingscentrum Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Beveiligingscentrum Uit Te Schakelen
Hoe Windows Beveiligingscentrum Uit Te Schakelen

Video: Hoe Windows Beveiligingscentrum Uit Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Disable or Enable Windows Defender on Windows 10 2023, Februari
Anonim

Windows Security Center is een ingebouwde functie van het besturingssysteem. Het uitschakelen van deze functie wordt uitgevoerd door standaardmethoden, maar er zijn enkele verschillen in verschillende OS-versies.

Hoe Windows Beveiligingscentrum uit te schakelen
Hoe Windows Beveiligingscentrum uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het besturingssysteem Microsoft Windows XP op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm" om de procedure voor het uitschakelen van het Beveiligingscentrum te starten.

Stap 2

Vouw het knooppunt "Prestaties en onderhoud" uit door te dubbelklikken en selecteer "Beheer".

Stap 3

Roep het contextmenu van het "Security Center"-element op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer "Uitgeschakeld" in de vervolgkeuzelijst van het gedeelte "Opstarttype".

Stap 5

Stop het werk van het centrum in de huidige sessie door op de knop "Stoppen" in het gedeelte "Servicestatus" te klikken en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop OK te klikken (voor Windows XP).

Stap 6

Roep het hoofdmenu van het besturingssysteem Microsoft Windows Vista / 7 op door op de knop "Start" te klikken en voer de waarde services.msc in het tekstveld van de zoekbalk in.

Stap 7

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de Enter-toets te drukken en open de Security Center-service in de geopende directory door te dubbelklikken.

Stap 8

Geef de opdracht "Uitgeschakeld" op in de vervolgkeuzelijst van het gedeelte "Opstarttype" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop OK te klikken.

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu Start en voer cmd in het tekstvak van de zoekbalk in om de bewerking uit te voeren om beveiligingsmeldingen uit te schakelen.

Stap 10

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en roep het contextmenu van het gevonden element cmd.exe op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 11

Geef de opdracht "Als administrator uitvoeren" op en bevestig uw bevoegdheid door het beheerderswachtwoord in te voeren in het systeempromptvenster dat wordt geopend.

Stap 12

Voer REG Delete HKCRCLSID {FD6905CE-952F-41F1-9A6F-135D9C6622CC} in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter in en bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 13

Wacht tot er een nieuw bevestigingsvenster verschijnt en druk op Y.

Stap 14

Wacht tot het volgende venster verschijnt met een bericht over de succesvolle voltooiing van de bewerking en verlaat de opdrachtprompttool om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows Vista / 7).

Populair per onderwerp