Beveiligingscentrum Inschakelen

Inhoudsopgave:

Beveiligingscentrum Inschakelen
Beveiligingscentrum Inschakelen

Video: Beveiligingscentrum Inschakelen

Video: Beveiligingscentrum Inschakelen
Video: Waarom zou ik Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten inschakelen 2024, April
Anonim

Het Security Center coördineert het werk van de programma's die verantwoordelijk zijn voor de goede werking van de computer. Soms is deze service uitgeschakeld, en het inschakelen ervan kan problemen opleveren voor de onervaren gebruiker.

Beveiligingscentrum inschakelen
Beveiligingscentrum inschakelen

instructies:

Stap 1

Standaard is Windows Beveiligingscentrum ingeschakeld en worden de beveiligingsinstellingen en instellingen van uw systeem gecontroleerd. Het controleert met name de werking van de firewall en antivirusprogramma's. In het geval dat deze programma's zijn uitgeschakeld of niet in optimale modus werken, krijgt de gebruiker een overeenkomstige melding.

Stap 2

De redenen waarom Security Center is uitgeschakeld, kunnen verschillen. Dit kunnen de eigenaardigheden zijn van het aanpassen van een specifieke Windows-assemblage, meestal illegaal, de actie van een Trojaans programma of gewoon een onbedoelde afsluiting tijdens onbekwame experimenten met computerservices. Tegelijkertijd verschijnt in het gedeelte "Beveiligingscentrum" van het Configuratiescherm een aanbeveling om de bijbehorende service te starten of de computer opnieuw op te starten. Maar als deze service niet alleen is gestopt, maar ook is uitgeschakeld, helpt het opnieuw opstarten van de computer niet.

Stap 3

Om Security Center in te schakelen in het Windows XP-besturingssysteem, voert u: "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Administrative Tools" -> "Services" uit. In de lijst met services staat helemaal onderaan de regel "Security Center". Dubbelklik erop met de muis - er wordt een venster geopend. Stel in de regel "Opstarttype" de modus "Auto" in, klik op "Toepassen". Druk vervolgens op de geactiveerde knop "Start" en "OK". Beveiligingscentrum is ingeschakeld.

Stap 4

In het Windows 7-besturingssysteem is de volgorde voor het inschakelen van het Beveiligingscentrum als volgt: "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Systeem en beveiliging" -> "Beheerprogramma's" -> "Services". Zoek de regel "Security Center" in de lijst met services. Dubbelklik erop met de muis, stel in het geopende venster de startmodus in op "Automatisch". Sla uw selectie op en start de service met de Start-knop. Beveiligingscentrum is ingeschakeld.

Aanbevolen: