Hoe Vergroot Ik Het Wisselbestand?

Inhoudsopgave:

Hoe Vergroot Ik Het Wisselbestand?
Hoe Vergroot Ik Het Wisselbestand?

Video: Hoe Vergroot Ik Het Wisselbestand?

Video: Hoe Vergroot Ik Het Wisselbestand?
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Gebruikers van computers met weinig RAM hebben vaak problemen met lage of verslechterde systeemprestaties. Soms kunnen dingen een beetje worden verbeterd door het wisselbestand te vergroten.

Hoe vergroot ik het wisselbestand?
Hoe vergroot ik het wisselbestand?

Noodzakelijk

  • - computer
  • - Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar de methode om het wisselbestand te vergroten met behulp van het voorbeeld van het besturingssysteem Windows 2000. Start eerst het Configuratiescherm en open de systeemtoepassing daarin.

Stap 2

Laten we naar het tabblad "Geavanceerd" gaan en op de knop "Prestatie-opties" klikken.

Stap 3

Informatie over de grootte van het wisselbestand bevindt zich in het blok "Virtueel geheugen". Klik op de knop "Wijzigen". In het volgende venster ziet u een lijst van uw harde schijven, hieronder kunt u voor elk van hen een andere grootte van het wisselbestand instellen. Het is logisch om het wisselbestand op de snelste schijf in het systeem te bewaren. Als je één fysieke harde schijf hebt die is opgesplitst in meerdere logische stations, dan is het raadzaam om het wisselbestand op de eerste partitie (C:) te plaatsen. Vergeet na het aanbrengen van de wijzigingen niet op de knop "Instellen" te klikken.

Aanbevolen: