Mocht U Upgraden Naar Windows 8.1 64-bit

Inhoudsopgave:

Mocht U Upgraden Naar Windows 8.1 64-bit
Mocht U Upgraden Naar Windows 8.1 64-bit

Video: Mocht U Upgraden Naar Windows 8.1 64-bit

Video: Mocht U Upgraden Naar Windows 8.1 64-bit
Video: Быстрая установка Windows 8/Windows 8.1/Windows 10 2024, April
Anonim

Er zijn bijna 10 jaar verstreken sinds de 64-bits versie van het Windows-besturingssysteem werd uitgebracht, en het debat over de noodzaak om ernaar over te schakelen gaat nog steeds door. Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van het wijzigen van het platform van 32-bits naar 64-bits en proberen te begrijpen wanneer u moet overwegen om over te stappen op een nieuw bit.

Mocht u upgraden naar Windows 8.1 64-bit
Mocht u upgraden naar Windows 8.1 64-bit

instructies:

Stap 1

De eerste versie van Windows voor personal computers die officieel uitkwam in 64-bit was Windows XP. Op dat moment, 2005, bleek het systeem nogal grof te zijn en waren er niet veel programma's klaar om in de nieuwe 64-bit modus te werken. De meeste 32-bits versies van oudere applicaties bleven echter prima werken op deze versie van het besturingssysteem. Maar de stabiliteit was nog steeds onbevredigend.

Stap 2

Tegenwoordig worden bijna alle processors uitgebracht met ondersteuning voor precies 64-bits bewerking. Dus als uw computer 3-4 jaar geleden is gemaakt, is de waarschijnlijkheid dat de processor erin al klaar is om te werken met een 64-bits versie van Windows.

De meeste programma's zijn nu 64-bits, maar je kunt nog steeds hun 32-bits versies gebruiken. Strikte naleving van de bitness van OS- en programmaversies is voornamelijk vereist voor antivirussen.

Stap 3

Wat levert de overgang naar 64-bit u op? Het enige opvallende pluspunt is het vermogen van het systeem om te werken met een grote hoeveelheid geheugen, meer dan 4 GB. Hierdoor zullen de applicaties op uw computer sneller werken. De overige voordelen van een 64-bits besturingssysteem vallen minder op voor de gemiddelde gebruiker en hebben betrekking op verbeterde prestaties van zware programma's zoals Adobe Photoshop.

Aanbevolen: